-Zach ansluter till veckan

När väl den helsäkra värvningen av Fredrik Weigel blev offentlig fick jag tips om att mer var på gång vilket jag skrev om på Twitter sen eftermiddag.

Tipset då var att det var klart, men min tanke var att man skulle låta derbyt gå förbi och sen släppa en ny bomb, men Per Kenttä bombar tätt. 17:33 släppte man nyheten att AHL-spelaren Zach Palmquist ansluter till laget och det till veckan, förmodligen på tisdag då vi kollade läget med Kenttä. När han sen är redo för spel är oklart. Kan vi hoppas på hemmamöte med AIK den 16 november?

Jag passade på att fråga vår eminente sportchef om vi kan luta oss bakåt och slappna av, vi som lever med ett finger på tangentbordet? -Fokusera på matchen imorgon, blev svaret. Det innebär ju ändå en frist på ca 24 timmar. Vi passar på att slappna av och vilar, men likt Fantomen bara med ett öga. Vad vet man..egentligen?

***

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: