Ytterligare ett bottennapp

The S skulle skriva om matchen idag, men jag kan bara inte stillasittande tiga. Undra hur många drag Kari har i fiskeväskan? Efter alla dessa bottennapp måste utbudet vara klart begränsat och ser man över Lövens lag just nu så förstår jag inte vilket fisk som vill nappa på de dragen som erbjuds. Kan vi inte förnå oss skjuta mer än 16 skott mot ett av seriens sämre lag, ja då börjar då jag faktiskt bli orolig. Nu vill man fortfarande invänta effenkten av en fräsch Jesse och fler nyförvärv, för det är jag alldeles övertygad om att det kommer, innan jag kastar yxan i sjön i hopp om fisk.

Nä, nu tycker jag det är dags att starta samarbetet med Lycksele. In med någon ur trion Despotovic, Bergmark eller Strand eller kanske flera samtidigt. Ut med Zetterström, Floberg eller Jimmy Andersson, Även Wikström ser alldeles för seg ut. Bytet behöver inte vara permanent utan för att skicka sinaler till truppen att detta inte är acceptebelt. Visst har vi många viktiga kuggar på skadefronten, men det skiter väl de andra lagen i? Vi måste få en föränding och det fort. Tåget har så sakteliga börjat rulla och vi verkar inte ens ha fått ut väskan ur baggaschluckan på PV:n än.

Den som vill må ännu sämre kan ju lyssna på dessa Boråsåsikter om matchen. Mina favoriter är:

Vi fick otroligt enkla mål

– Vi spelade ganska dåligt

– Vi är lite bekväma, gör inte jobbet

– Vi spelar inte så bra, men vinner ändå

….nä, fy fan, nu smakar det så där illa i munnen igen….

0 thoughts on “Ytterligare ett bottennapp

  • 12 oktober, 2009 kl. 18:28
    Permalänk

    Sammarbete med Storuman IK Hockey kanske kan vara nått åxå för att även spara pengar, med tanke på att Storuman dumpar prisen på inlandflyg… Man kan ju ha farmar och odlingar på godtycklig plats i hela inlandet. http://www.vk.se/Article.jsp?article=306649

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: