Ytterligare en rightare

Idag har Löven signat lika många rightare som vi hade i truppen på hela förra säsongen. Visst måste man bli imponerad av Håkans start som lagbyggare? Marcus Lundberg värvas från lokalkonkurrenten tillika samarbetspartnern Teg och blev alltså den åttonde forwarden som är klar för kommande säsongs Björklöventrupp.
Miljöombytet gav honom rejäl fart under skridskorna och han visade upp ett mycket bredare register efter att han fastnat lite i en defensiv roll under åren i Björklöven. Han har bra driv och i båda riktningarna och är farlig offensivt med ett riktigt bra höger-skott, säger Jimmy Blixt i Björklövens sportgrupp.

0 thoughts on “Ytterligare en rightare

 • 20 april, 2011 kl. 23:58
  Permalänk

  Riktigt kul att dom verkligen håller vad dom lovade. Detta är bara positivt för Björklövens varumärke, att dom vill ha spelare som har förflutet i klubben. Kanske fler vill välja Löven nu. Fler ungdomar kanske ser chansen nu att styrelsen verkligen satsar på dom. Jag är riktigt nöjd just nu över hur Löven jobbar. Hoppas bara man kan skriva kontrakt med dom som verkligen var heta för säsongen, som Walderhagen, Lindlöf, Grönlund. Alla spelare som har ett kontrakt just nu har ett stort Lövenhjärta.

  Svar
 • 21 april, 2011 kl. 20:17
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2011-04-20 23:58)
  Visst är det kul att man äntligen kan se en röd tråd i Lövens agerande. Att han inte signat dessa ”heta” spelare som du kallar dom har säkert en logisk förklaring. Kan ju finnas orsaker som vi inte känner till att de inte signats ännu. Klubben släpper dom inte hur som helst, det ska vi aldrig tro. Vi är på rätt väg, tro aldrig något annat.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: