Ytterligare backtapp?

Idag blev det klart att Brian Cooper trots kontrakt, lämnar Björklöven för SHL och IK Oskarshamn och det verkar inte stoppa där. Även kontrakterade Hardy Häman Aktell verkar vara på glid till SHL.

Hardy på väg mot SHL. Foto: Lucas Norlin

Denna gång är det Växjö som rycker i vår reslige back. Detta uppger MrMadhawk på Sportexpressen i eftermiddag. Hardy uppger välja mellan att skriva SHL-kontrakt med Växjö och att stanna kvar Björklöven ytterligare en säsong. Tydligen finns det även andra SHL-klubbar som visat intresse. Oddsen att han blir kvar är knappast stor.

Bara att inse att en succésäsong sällan är värt något om du inte går upp. Snacka om pisstisdag! Era tankar just nu?

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

10 thoughts on “Ytterligare backtapp?

 • 21 april, 2020 kl. 15:52
  Permalänk

  Var det inte värvningsstopp i SHL?

  Svar
  • 21 april, 2020 kl. 16:11
   Permalänk

   Det var väl bara en rekommendation, som ingen respekterar? I alla fall inte IKO.

   Svar
   • 21 april, 2020 kl. 22:43
    Permalänk

    Värvnings stopp var väl att ha i fick från Shl men shl får värva fritt från Ha

    Svar
 • 21 april, 2020 kl. 16:13
  Permalänk

  Deppig dag. Hoppas PK hittar än bättre spelare istället och att dem som lämnar för det med brustet hjärta.

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 17:05
  Permalänk

  Ja fy fan vad jag skulle spy galla om jag orkade bry mig just nu. Förut höll jag en tumme för just Oskarshamn men inte längre, undrar vad Kenttä känner? Skönt dock om Marklunds håller sina klibbiga bidragsfingrar borta från det som är kvar av vår trupp. Löven är en förening som det vilar något mörkt över.

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 20:51
  Permalänk

  Hata SIF och SHL. Det bästa är att alla HA lag tillsammans med div1 lägger ned sina ungdomsverksamheter. Vad är poängen att göda SHL som sitter på det mesta av kapitalet. Allt är ett stort skämt.

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 20:56
  Permalänk

  Cooper är ett hemsk tapp.

  Hardy kommer bli bra borde om inte för oss som vill ha honom kvar i Löven stanna för sin egen utveckling stanna och utvecklas istället för att bli def 6-8 val i Växjö.

  Hemsk tid

  /l

  Svar
 • 21 april, 2020 kl. 21:08
  Permalänk

  Mot bakgrund av Corona-krisen är hela situationen med SHL-lagens utsugning av HA-lagen är en jätteskandal. Björklöven vann HA överlägset och slog poängrekordet med råge. P.g.a. yttre omständigheter fick de ingen chans att gå upp och SHL-lagen beslutade egenmäktigt (utan representanter från HA att yttra sig) att inget lag skulle flyttas upp eller ned, eller t.ex. utöka SHL under ett år, trots dessa hemska yttre omständigheter. Ville naturligtvis inte dela med sig av TV-miljonerna. Dessa omständigheter påverkade dock inte SHL-lagens rättighet att köpa upp redan HA-kontrakterade spelare, konstigt nog. De valde att de regler som passade skulle fortsätta gälla men ingen flexibilitet gentemot de bästa HA-lagen. De sämsta lagen i högsta serien har skott sig något fruktansvärt och kan med nya TV-miljoner bygga vidare mot nästa säsong genom att dränera de lag som med stor sannolikhet skulle skickat ned dom i en lägre serie. Hur kan idrotts-Sverige acceptera denna skandalösa orättvisa, är det många som frågar sig. Det bästa laget har straffats och de sämsta premierats. Bravo SHL och andra inblandade! Luktar korruption väldigt lång väg!

  Svar
 • 22 april, 2020 kl. 13:46
  Permalänk

  SHL-lagen kommer fortsätta dammsuga Allsvenskan på spelare nu när de är osäkert om/när transatlanter kan komma över igen. Så vi lär ju räkna med att ett par till spelare lämnar tyvärr..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: