-Det är ju de här matcherna man vill spela!

Oskar Stål Lyrenäs år som alla vet skadad och missar kvällens derby mot sin gamla klubb MODO, givetvis något han tycker är extra tråkigt.

Hur känns det att stå på sidan nu när ni möter ditt lag från ifjol?
-Såklart de känns extra tråkigt att va skadad en sån här match. Det är ju de här matcherna man vill spela o speciellt när de är sitt gamla lag man möter!

Förstår att det är speciellt att möta sitt forna lag?
– Klart de är speciellt o möta Modo när jag känner större del av laget o så!

Hur slutar matchen?
-Jättesvårt att tippa ett derby, men jag har en positiv känsla inför!

Hoppas rehab går bra och att vi snart får se dig på is igen.
-Tack så mycket.

Bloggen har berätta att han var på väldigt bra humör under dagens matchvärmning och följde sina lagkamrater väldigt intensivt från båset. Han gick också utan kryckor, med givetvis med sitt stora skydd, vad det nu innebär. Han berättade dock tidigare i söndags att han fått beskedet att det inte rör sig om en korsbandsskada, men att det fortfarande är för tidigt att sia i hur allvarlig skadan är då svullnaden måste gå ned först, men han var oerhört glad då det innebär att han kommer att spela mer under den här säsongen.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: