WOW!

Wow.. inte vovv som en arg hund utan vaou som i känsla och rysning. Vet inte när det hände senast, men i dag eller i går var jag laddad och taggad inför matchen och det var verkligen inte i går. Nu var det ju inramningen och spänningen eller förväntningarna som fick bli behållingen, men vilken behållning alltså. Spelet på isen var helt ärligt där under, men det jag kommer i håg och kommer minnas var myllret framför hallen trots att det var 20 min tills dörrarna skulle öppnas och Calles hälsning strax innan Line up. Då kunde man ta på stämningen och håret på ryggen stod rakt ut.

Bonus var 3 pinnar och mycket fina pengar till Löven, men jag fick återigen uppleva glädje, stämning och en pirrande känsla innan match.. det var underbart.

0 thoughts on “WOW!

  • 30 oktober, 2010 kl. 22:09
    Permalänk

    Under flera säsonger har man kunnat fundera över hur man räknar publik i Umeå. Kan ni en gång för alla slå fast vad en rapporterad publik på 2000 personer innebär. Är det 1200 säsongskort plus 800 personer som löst biljett, oavsett hur många av säsongskorten som är på plats eller är det faktiskt så att 2000 personer är i ishallen. 4400 är sjukt imponerande oavsett hur man räknar men det vore intressant att förstå hur man räknar.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: