Wirtala och Joni

Bloggen tog återigen kontakt med tränare Håkan Wirtala och Joni Lindlöf för att få reda på det senaste.

Truppen har fyllts på rätt bra i veckan, hur känner du spontant kring bygget och nuvarande trupp?- Spontant känns det riktigt bra och jag flaggade för fler intressanta figurer.

I fjol saknade vi helt högerfattade spelare bland forwards och den enda backen blev skadad, hur viktigt är det egentligen med såväl höger- som vänsterfattade spelare? – Både left- och rightfattade skyttar är viktigt att ha, det går att speeda upp spelet och bli större hot från alla håll i på.

Okej… vi droppar ett gäng namn och du får mer än gärna ge en kort kommentar (Björn Wållberg, Marcus Evertsson, Alex 4 Eriksson, Oscar Molin, Anders Grönlund, Dennis Boström, Jonas Floberg, Oscar Persson, Joakim Törnkvist och Patrik Söderholm).
– Kommenterar inte enskillda spelare men alla namnen ni räknar upp är/har varit av intresse. Vissa har fått erbjudande andra inte. Däremot förs det samtal med de flesta och det vore fel att bloggen vet mer än spelarna.

Exlövet Marcus Wallmark hamnade i Karlskrona och vad vi förstår så var han aldrig aktuell för Löven? – Nä, vi har inte variti kontakt med honom.

Avslutningsvis, har du någon påskhälsning till alla gröngula runt om i landet? – Ja, en hälsning till alla lövare är… Vi kommer vara starka!

Tack Håkan.. fortsätt bygget nu och du får mer än gärna leverera nåt stort, fräckt och lite överraskande.. – Lovar göra det!

+++ 

Sedan tog bloggen en snabbt snack med Joni Lindlöf där han berättade att han snackar med Löven och att det är 50-50 om han stannar eller inte samt att han förmodligen beslutar sig under kommande vecka.

+++

Sen finns det ju de som fortfarande lirar. Vad säger ni om detta mål?

0 thoughts on “Wirtala och Joni

 • 24 april, 2011 kl. 21:29
  Permalänk

  Har ni hört att Söderholm skulle vara aktuell? Eller slängde ni bara in ett namn?

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 21:34
  Permalänk

  Svar till Tomas (2011-04-24 21:29)
  Vi har fått bra vitsord om honom från våra källor, men eftersom Håkan inte vill diskutera några namn är det svårt att tolka om han var ett av namnen de jobbar på, men vi tror definitivt att Söderholm borde prövas. varför en inte en tryout-vecka i augusti?

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 21:38
  Permalänk

  Vi får ju hoppas att Joni Lindlöf skriver på det skulle vara en viktig kugge i lagbygget! hoppas det kommer någon riktigt bra spets som kan göra mycket mål!

  Vem är Patrik Söderholm är han aktuell?

  Länge leve löven!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: