William Qvist?

Bloggen fortsätter att kolla läget med spelare vi vill ha i klubben till kommande säsong.Nybros William Quist är ju en kille som verkar ha både talang, vilja, teknik och storlek och som lovordas av hans lövenkamrater. Hur ser då han på framtiden? Vi körde några kontrollfrågor:

Finns det några klubbar i bilden just nu eller är det Nybro som gäller?
 
– Mitt kontrakt med Nybro har gått ut och jag har inte skrivit på något nytt ännu. Jag för dialoger med några klubbar och har inte bestämt mig än vart jag ska spela nästa säsong, kommer nog ta ett tag till innan ett beslut tas.

Jag tycker du vore en spelare för Löven. I laget finns förmodligen gamla lagkamrater som Linus Boström och Anders Grönlund samt kanske även Jens Ledin och långskottet Maksim Matushkin. Finns det på världskartan att du skulle kunna flytta norrut?
 
– Om löven hörde av sig skulle jag tycka det vore intressant. Löven är ett bra hockeylag med en bra förening runt om sig och att de ligger i norr är ingen fara. Sen känner jag ju några killar i laget och det är ju alltid ett plus. Sånt påverkar ju givetvis ett beslut lite. 

0 thoughts on “William Qvist?

 • 31 mars, 2011 kl. 17:46
  Permalänk

  Synd bara att wirtala å co ska vänta med att ta kontakt med spelare som det verkar, helt sjukt. Måste ju köra på nu! inte senare..

  Svar
 • 1 april, 2011 kl. 10:07
  Permalänk

  Det är som sagt synd att inte budgeten är klar,men nu är det som det är,budgeten i första hand,det är sluthandlat på krita..:)

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: