William Quist!

Bloggen vill se så klart kolla läget med försäsongens poängligavinnare, är poängen oväsentliga och har du äntligen fått dina klubbor William? Här eller läs vad William själv säger.

Tjena William, allt väl? – Hallå hallå! Allt är kanon här.

Poängligakung (7 p på 6 matcher) så här på försäsongen, oväsentligt eller djäkligt skönt? – Nej, ganska oväsentligt. Skönt att ha satt någon puck för självförtroendet bara.

Apropå oväsentligt, har du fått dina nya klubbor ännu? Jag såg träningsmatchen mot Teg SK och då fick både du och Kurre jobba rätt hårt. Det skulle kapas, filas och lindas.. men allt kanske är löst nu? – Jag har fått mina klubbor nu som tur är, strul på Bauer första 3 – 4 veckorna. Jag är ensam i laget med att köra den kurven på bladet så det fanns inget att ta av men som tur var hade jag några gamla slitna som funkade fortfarande.

Okej.. skönt att det är löst. Annars då, vad tycker du själv om din egen och lagets insats så långt? – Lagets insats har varit ok, ungefär som man kunde tänkt sig, varken bättre eller sämre. Hoppas och tror att vi har mycket mer att ge än vad som visats hittills i träningsmatcherna. För egen del har det blivit bättre och bättre, försöker bli bättre för varje match. Men jag har fortfarande en bra bit kvar tills jag känner mig nöjd.

Bra med spelare som aldrig blir riktigt nöjda, lovar gott! Någon annan medspelare som stuckit ut i dina ögon? – Jag är imponerad av många. Wäli är stabil i målet, Jocke Vikström är äckligt snabb, Ekeståhl-Jonsson spelar som en 35:åring och rutinerad center trots sin ringa ålder, Linus Boström har kanske seriens starkaste rumpa i anfallszon, Nicke Johanssons fantastiska flippmackor och Jens Ledin är väldigt duktig på att dricka kaffe.

Jo, kaffet är inte att förglömma.. livet i Umeå då, trivs du som fisken eller längtar du hemmåt? – Annars trivs jag bra. Umeå är en trevlig stad med vänliga och omtänksamma människor, väldigt fint universitet med.

Björklöven var ju i glashuset i dag, vi fick se man gå man ur huse och vi fick därtill nytt besöksrekord för glaskuben.. Vad har du för tankar kring sådana typer av arrangemang? – Angående arrangemanget i dag var det bara kul, alltid kul att träffa och prata med fans och ge tillbaka till dem som stödjer oss. Hockey ska ju gynna och glädja alla. Folk ska bli glada av att se oss spela och vi tycker det är kul när folk kommer och kollar så det är ju en win-win situation.

Seriepremiär i eftermiddag borta mot Boden, hur går det och varför? – Svårt för mig och tippa morgondagens eller någon match överhuvudtaget nu första omgången då jag har noll koll på alla lag egentligen. Jag hoppas vi åker dit och spelar väldigt bra hockey och sitter skönt hem på bussen med våra första 3 poäng.

Det hoppas vi med, förutom att bussen för vår del är utbytt mot någon liten hyrbil. Får vi be om ett resultattips och kan du garantera några poäng? – Jag lovar inte några poäng, men jag hoppas jag pillar dit någon eftersom jag redan har ett vad med bloggen genom Lövenbloggaren. Så om någon i Björknäshallen ser en lång stolpe springa på ståplats efter matchen så är det bara jag.

Ha, ha, ha.. vi har ett fint pris i fall du klarar utmaningen och vi hoppas givetvis du slipper springa på ståplats. Stort tack William och lycka till mot Boden i morgon! – Mhm.. hoppas det blir bra. Vi ses i morgon..:) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: