William Eriksson, en riktigt nolla!

Hockeyallsvenskan anno säsongen 2019/20 är elva omgångar gammal och ännu är det ett par spelare som ännu inte varit inne på ett enda baklängesmål och den ende av alla spelare som deltagit i samtliga elva matcher är ett Björklöv, nämligen William Eriksson. Han har på dessa elva matcher varit på isen 127 minuter och 36 sekunder utan att se trissan hamna i det egna målet. Starkt!

William Eriksson imponerar i defensiven. Foto:Lucas Norlin

Det finns ytterligare 20 spelare i Hockeyallsvenskan som inte heller varit inne på ett baklängesmål, men dessa har spelat sex matcher eller mindre. Närmast efter Wille är Västerviks Jacob Randolph med sex matcher och en total istid på 48 minuter och 48 sekunder. Av dessa totalt 25 spelare återfinns ytterligare två Björklöv. Lukas Ericsson har på sina fyra matcher hållit tätt i 29 minuter och 36 sekunder. Alexander Hellström är den tredje på en match och 6 minuter och 45 sekunder.

Jämför vi detta med SHL så finns där en spelare som toppar Willes notering och det är HV 71:s Anthony Camara med imponerande 181 minuter och 36 sekunder. Även IK Oskarshamns Jonas Engström har en bra siffra i 104 minuter och 48 sekunder. I SHL har totalt 21 spelare med istid inte varit inne på ett baklängesmål ännu.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: