Willes nya åkomma

Nu vet vi varför allt jäklats med William Quist. Till VK berättar han att problemet sitter i ett magmunsbråck.– Jag har en massa luft på olika ställen (i kroppen) där jag inte ska ha luft. Tar jag ett djupt andetag så kommer jag bara tre fjärdedelar och sedan tar det tvärstopp. Jag har överbehandlat min astma och det har förmodligen påverkat det här andra och gjort det värre, säger han till VK. – Jag kan inte sitta och kolla en film utan att det gör jävligt ont. Jag sover nästan ingenting på nätterna och det tar ju även psykiskt. Det är svårt att vara glad när du går omkring och har ont hela tiden. Eftersom det enda jag vill göra är att spela ishockey så blir det en tragisk vardag när du inte kan göra det, berättar han vidare.

Han har nu fått en ny medicin och biter den ska han kunna känna stor skillnad på två-tre dagar. Dessvärre innebär detta också vissa begränsningar i livet, som exempelvis kaffe, kolsyrade drycker, alkohol, stekt och fet mat. Man kan förstå att han inte vågar hoppas allt för mycket än så länge då man ju trodde sig ha hittat felet under förra säsongen, men tänker inte hasta tillbaka till isen.-Jag får inte gå på för tidigt. När jag väl kommer tillbaka ska det vara för att det ska hålla resten av säsongen.

One thought on “Willes nya åkomma

 • 16 oktober, 2015 kl. 13:45
  Permalänk

  Fan så jag lider med Wille det verkar inte finnas nått slut på hans elände
  hoppas han blir frisk snart så man får njuta av hans sjuka skridskoåkning
  han behövs i löven

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: