Wikström tillbaka till Löven

Efter Rasmus Edströms skada igår och med Jonas Emmerdahl fortfarande utanför laget så var det logiskt att man blev tvungen att agera inför AIK på söndag och valet föll logiskt på Piteås Emil Wikström, som ju redan spelat en match i Löven tidigare i år samt att Piteå lägligt är spellediga i helgen.Lånet gäller som sagt bara över söndagens match och Emil är tillbaka i Piteå på måndag och kommer att spela deras mot Kiruna på onsdag.

– Det ska bli spännande att se Emil Wikström igen. Han var med oss i hemmamatchen mot AIK och gjorde en bra insats där. Emil visade upp ett fysiskt spel senast han var här och det hoppas vi att han kan bidra med även denna gång, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson.

Johan Löf / AXELLÖF

Emil Wikström får återigen möta AIK, denna gång på bortaplan. Foto:AXELLÖF

Vad tycker vi om detta då? Jo, en back måste ju in iom Rasmus skada men Dalle måste ju börja få in nåt långsiktigt vi kanske inte har ”råd” att försöka vända på varenda slant å bråka om småsummor. Vi har fått indikationer på att Rasmus Bengtsson ännu inte simmat ur bild, men att man fortfarande även vill ha någon mer fysiskt spelande back. Sen är ju Emil just en sån med Lövenmått mätt, till och med skulle kunna anses som en monsterback. Han hade två tacklingar i den enda match han spelat hittills. Jämför det med Rasmus som han ersätter, så hade Emil med en enkel ekvation haft 42 tacklingar på de 21 spelade matcherna. Rasmus behöver med sitt snitt i år spela 840 matcher för att komma upp den siffran.

2 thoughts on “Wikström tillbaka till Löven

 • 13 november, 2015 kl. 13:42
  Permalänk

  Haha, säger det mesta om våra backar i år.!
  Tycker lånet är toppen, han gjorde en bra match sist. Gör han en lika bra match nu får de väl se till o värva honom, åtminstonde till nästa säsong

  Svar
 • 13 november, 2015 kl. 22:31
  Permalänk

  Alla dessa lån.

  Förr var det stolthet att ställa upp med ett fullt lag.
  Nu har vi inte ens fullt lag vid seriens start och än mindre nu.

  Dalle visar inte direkt handlingskraft när det gäller backarna

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: