Wikström & Lavander!

I fredags, någon timme innan nedsläpp, fick vi ytterligare två hälsningar… nu har vi ju visserligen redan fyllt.. men bjuder på dessa oavsett. Skägget Wikström och Marre Lavander, håll till godo!

Johan Wikström: Jag tror att det kommer att bli en urladdning från Lövens sida i kväll och tyvärr för publiken kommer spänningen vara borta efter den första perioden. Intresset är som vanligt på topp och fattas ju bara annars vi pratar ju om Norrlands huvudstad. Om jag fick ge bort en present så skulle det vara en allsvensk plats 2011/2012. Till alla Gröna djävlar och andra Lövendiggare hälsar jag Tack! och stort lycka till!

+ + +

Hej Mats! – Tjenare!

I vår serie serie "Green Connection" följer vi gamla Löv, visst håller du fortfarande koll på hur det går för Löven? – Jag håller koll på Löven via text-tv och några av killarna i laget som jag lirat med tidigare.

Är det någon spelare du tycker överraskat hittills? – Har ej sett någon match så det är omöjligt uttala mig om någon har överraskat eller inte.

Spontan kommentar kring publik- och mediaintresset för laget trots att det numera är div 1! – Har ingen koll på hur mycket publik Löven haft hittills. Har dock svårt att tro det ska vara annat än riktigt bra. Löven har trogna och fantastiska supportrar!

På fredag är det stor jubileumsmatch mot TSK, har du något resultattips att bjuda på? – Har ingen större koll på Teg men det blir nog jämnt som derbyn brukar va. 6-4 till Löven. Jonnie K och Bergmark gör tre strutar var.

Om du fick uppvakta med valfri present till 40:åringen, vad skulle du ge och varför? – Jag skulle ge dom en direktbiljett till elitserien nästa år. Staden och supportrarna förtjänar det.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet?
– Fortsätt stötta killarna på det fantastiska sätt ni alltid gjort!

Stort tack Marre, du är alltid välkommen hem! – Ha det bra och jag håller tummarna för er!

0 thoughts on “Wikström & Lavander!

  • 1 november, 2010 kl. 18:15
    Permalänk

    Synd Marre att dom inte visar Löven på Text-TV…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: