Wikström lämnar och blir supporterspelare!

Som bloggen var inne på redan tidigare idag så lämnar alltså Emil Wikström Björklöven för Boden HF, men inte på lån utan på permanent basis då Boden tar över hans kontrakt säsongen ut.

Björklöven skriver följande på sin hemsida.

Emil Wikström och Björklöven har kommit överens om att avsluta sitt samarbete.

Emil Wikström har hunnit med att spela 42 matcher i Björklöventröjan men har inte spelat någon match på grund av skada den här säsongen. Nu är det klart att Boden i Hockeyettan tar över hans avtal för resten av säsongen.

– Emil har kämpat länge för att ta sig tillbaka från sin skada och har tränat med laget under en tid. För Emils del är det bästa för honom att spela matcher och det får han valt att göra i Boden. Vi önskar Emil stort lycka till i fortsättningen, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

***

Samtidigt blir han alltså Bodens supporterspelare då klubben skriver följande på sin hemsida.

Boden Hockey värvar Allsvensk back som supporterspelare!

Stabil back med Allsvensk erfarenhet ansluter!
Boden Hockey är mycket stolta att kunna presentera en tung Västerbottning som klar för Allettan! Välkommen Emil Wikström! Kontraktet är säsongen ut.

Emil är född -94 och har SK Lejon som moderförening. Som junior har han fått sin hockeyskolning i Skellefteå AIK. Han har även spelat i Piteå, div1. Senaste 2 säsongerna har han tillhört Björklövens organisation.

– Emil är en fysisk back med defensiv inriktning. Trygg och säker med en bra skridskoåkning, hans allsvenska erfarenhet kommer bli en tillgång för oss under Allettan, säger Boden Hockeys GM Rolf Nilsson

– Det känns skönt att komma till Boden då föreningen haft en otrolig utveckling, känns som en bra miljö för mig att fortsätta att utvecklas i. Säger Emil Wikström.

***

Bloggen tackar Emil för sin tid i Björklöven och önskar honom lycka till i Boden.

One thought on “Wikström lämnar och blir supporterspelare!

  • 2 januari, 2018 kl. 16:55
    Permalänk

    Ungefär lika rolig supporterspelare som han som löven värvade.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: