Wikström blev den åttonde backen

Precis som vi trott och haft aningar om en längre tid så blev Piteås Emil Wikström idag klar för Björklöven för resten av säsongen.– Emil Wikström är en fysiskt spelande back. Han har gjort två matcher med oss tidigare där han visat upp ett stabilt defensivt spel som definitivt håller i Hockeyallsvenskan. Mellan föreningarna har vi nått en överenskommelse som båda parter är nöjda med. Piteå HC bedriver en bra verksamhet och är den klubb i Hockeyettan som slussat flest spelare till Hockeyallsvenskan dom senaste säsongerna. Nu har vi åtta kontrakterade backar vilket ökar konkurrensen ytterligare i truppen, säger Björklövens sportchef Daniel Johansson till klubbens hemsida. Bloggen hälsar Emil tillbaka på permanent basis.

Johan Löf / AXELLÖF

Emil Wikström, snart med gröna handskar? Foto:AXELLÖF

3 thoughts on “Wikström blev den åttonde backen

 • 24 november, 2015 kl. 10:51
  Permalänk

  En ok ishockeyback, spelar fysiskt vilket vi saknar och garanterat en billig lösning, men ingen back som gör Björklöven till ett bättre lag.

  Svar
 • 24 november, 2015 kl. 11:02
  Permalänk

  I och med att Piteå bedöms som en bättre plantskola än vad Umeås lokala ishockey kan erbjuda ( hur det epitetet i detta fall uteslutande ser ut att handla om egenskapen ”fysisk spelare” och då kan man tydligen bortse ifrån att det enbart blivit En poäng på 15 matcher i div.1 hur det nu går ihop ?). Med andra ord om det nu saknas spelare på den nivån hos våra J20 och två div.1-lag då får man väl anta att löven framgent kommer att stötta den lokala ishockeyn bättre för att komma upp till den nivån.

  Svar
 • 24 november, 2015 kl. 22:32
  Permalänk

  Klart godkänd ikväll.
  Men nån ”omtalad” och ”Hellraiser” är han inte.
  Syns att det tappas fart efter halva matchen pga fysik.
  Men han var bra mycket bättre än Banwell.

  Vi saknar fortfarande Back nr.8!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: