What´s up Waldehagen?

Många har säkert redan läst i pappers-VK om Lövens fortsatta bygge och vilka spelare som det jobbas mest intensivt på. Att inte Marcus Waldehagen är prioriterad känns både överraskande och märkligt, bloggen kollade läget med Marcus själv och vad han tycker om säsongen som helhet och vad som hände efter jul. Oavsett borde höstsäsongen räcka som argument varför Marcus i vart fall borde erbjudas kontrakt och ges en chans. Om sedan Marcus har orimliga krav eller parterna inte kan komma överens är en annan sak, men av det lilla som producerades framåt förra säsongen tycker i alla fall vi att Marcus stod för en hel del. Att Marcus med glimten ögat hellre hade valt Britney Spears som intro- och mållåt förlåter vi honom för.
 
Löven4Ever vill önska glad påsk och kolla läget.. allt väl Marcus? – Glad påsk, jodå det är bra hur är det själv?
 
Under kontroll faktiskt, inte fel med lite extra ledighet.. Lite grill, nån öl och så där.. ska absolut inte klaga. Är du kvar i Umeå eller? – Jag håller med inte alls fel.. ha ha. Jodå, jag är kvar i Umeå. Jag har kvar jobbet ett tag till i alla fall också har jag ju lägenheten.
 
Vad händer nästa säsong då? Har du hört nåt konkret från Löven eller tror du det blir klubbyte? – Jag kan säga att jag inte kommer spela i Björklöven nästa år så dessvärre blir det klubbyte men vilket lag det blir vet jag inte. Jag tycker att det är jättetråkigt, jag har trivits bra i stan och allting. Jag tycker att det är konstigt att dom inte ville ha kvar mig ändå.
 
Det tycker vi med. Under hösten var du ju sjukt framträdande, men vad hände efter jul egentligen.. Blev det jobbigt med alla nya spelare eller blev du besviken över att inte längre vara given stjärna? Mindre istid etc.? – Jag kan väl säga att jag hade inget självförtoende efter jul, det kändes så fort jag fick pucken så hade jag ström i klubban och vågade inte göra nånting. Men samtidigt har jag kunnat ta nytta av det här och inte sluta tro på en själv även om nån försöker trycka ner en. Sen så funkade ju inte vår kedja alls i början av allettan och sen spelade man inte pp heller så mycket då blir ju inte självförtroendet på topp heller.
 
Kan tro att det kändes jobbigt med minskad tid i PP och att de nya kedjorna inte funkade. Vad tror du nu om framtiden? – Jo det var såklart jobbigt, men jag hoppas att jag lärt mig läxan att inte sluta tro på mig själv och kan lära mig nåt av det.

Om det inte blir Löven, blir det ettan eller Allsvenskan och vilka klubbar är det som ha hört sig för? – Jag vet faktiskt inte vad det blir, jag har en del anbud från olika ligor men har ännu inte fattat nått beslut, det låter tråkigt men det är allt jag kan säga i nuläget.

Okej, det respekterar vi. När hoppas du ha klart med ny klubb? – Jag vill ju självklart ha klart med en klubb så snabbt som möjligt så man slipper oroa sig hela sommaren att det ska lösa sig.

Om du nu inte blir kvar i Umeå och Björklöven, vad eller vilka kommer du att minnas och hur ser du på tiden i Löven? – Vi hade en riktigt bra grupp med människor alla kom överens med alla och hade riktigt roligt. Att bara ta ut nån går inte eftersom det är typ den enda klubben jag har spelat i där alla spelare kom överens med alla. Men jag måste säga att Jimmy Andersson är en riktigt bra kille som pumpade på och gnällde inte ett dugg oavsett om han fick spela eller inte utan han puschade på alla. Att en riktig Lövenkrigare som han inte får vara kvar i klubben är jättekonstigt tycker jag. Jag har trivts jätte bra i klubben och i staden, jag hade en riktigt rolig sässong med mycket folk på läktaren och så där.

Den gångna säsongen valde du "Rock you like a hurricane" med Scorpions som intro- och mållåt om du fick göra ett nytt val, vilket skulle då bli ditt val? – Jag hade nog valt Britney Spears med Oops i did it again.. he he.

Bra val.. Nu är det väl läge att dra igång försäsongsträningen, vad är bäst respektive sämst och hur jobbigt är det att inte grilla och knäcka en kall som alla fans? – Det bästa med det är väl gymmet och det sämsta är löpningen. Ha ha, klart det kan vara jobbigt ibland men man har ju valt det här livet sen man var liten.

Det är sant och gillar ditt val. Oavsett vad som händer kommande säsong vill vi tacka för din tid i klubben och trots att det kanske bara blir en säsong så har du gjort avtryck. Tack för allt och stort stort lycka till framöver Marcus! – Tack så hemskt mycket, det har varit en riktigt bra och rolig upplevelse.

Har du någon avslutande hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet? – Att fortsätta stötta grabbarna i vinter som ni gjorde ifjol och låta allt ta sin tid.

Stort tack Marcus! – Tack så mycket!

0 thoughts on “What´s up Waldehagen?

 • 23 april, 2011 kl. 20:48
  Permalänk

  Sjukt att inte får va kvar,börjar tappa förtroendet lite nu. Wallmark hade ju inte ens hört nåt från löven. Och alla som gjorde poäng förra året sparkas ut. Mkt skeptisk!

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 20:50
  Permalänk

  härligt löven.
  fortsätt så

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 22:09
  Permalänk

  Jag tycker att det är bedrövligt att Waldehagen inte får ett nytt kontrakt med löven..han som var bra.vill dom satsa neråt eller vad håller dom på med..skärp er tycker jag..jag kommer ändå att hålla på löven så länge jag lever…

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 22:18
  Permalänk

  Svar till Frippe (2011-04-23 22:09)
  Jag säger ingenting. Om de väljer att släppa Marcus så har de gjort den bedömningen att det är bästa för lagets framtid och jag tänker supporta ledningen till en eventuell motsats är bevisad.

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 22:20
  Permalänk

  Svar till Erik (2011-04-23 20:48)
  Känns som om mycket är genomtänkt i dagens lagbygge.Även om vi inte vet vad som ligger bakom dessa beslut så ska vi nog inte kritisera än. Ge dom arbetsro…

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 22:22
  Permalänk

  Svar till bra gjort (2011-04-23 20:50)
  Hur menar du? Bra att man skeppar sådana fansen gillar eller vet du mer än du säger? jag vet inte vad som ligger bakom, men som jag skrivit tidigare så står jag än så länge bakom ledningen. Vilka vill du att dom fortsätter rata…?

  Svar
 • 23 april, 2011 kl. 22:41
  Permalänk

  Jag har väldigt kluvna känslor till lövens lagbygge just nu. Det känns jättekul att få tillbaka spelare som Nicke Johansson och K-J Lundström men att Waldehagen inte har en sjävlklar plats i laget känns som ett klassiskt lövenmisstag. Som han säger i intervjun berodde mycket av hans spel efter jul på att självförtroendet inte var på topp och det har sina förklaringar.

  När Wirtala sedan säger i en artikel (publicerad i VK idag) att han tittat på videor på Waldehagen efter jul känns det rätt hopplöst. Varför inte se på hur han spelade före jul? Varför kan de inte sätta sig ner och prata med honom direkt om vad anledningarna till att spelet inte fungerade efter jul var?

  Jag önskar att jag kunde säga klart ut vad de orsakarna är, fast det är säkert något alla känner till men ingen vill prata om. När jag försökte säga det i kommentarerna till VKs artikel* godkändes i alla fall inte kommentaren.

  *http://www.vk.se/Article.jsp?article=438482

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 09:33
  Permalänk

  Svar till Erik (2011-04-23 20:48)
  Lite överraskande är det Erik.. men som Lövenbloggaren redan skrivit behöver ledningen och sportgruppen arbetsro.

  Jag trodde först det berodde på att alla ska vara lokala, men då hade ju inte Joni varit direkt aktuell. Men jag tror knappast de sparkar spelare som gjort poäng bara för att. Vad gäller Wallmark så kanske man inte trodde det kunde vara aktuellt, men jag själv hade iaf ställt frågan.

  Svar
 • 24 april, 2011 kl. 09:42
  Permalänk

  Svar till SB (2011-04-23 22:41)
  Att Löven lyckades locka tillbaka både Nicke och K-J var mycket både överraskande och glädjande SB. Men att inte Waldehagen är intressant förstår jag ärligt inte, inte då man samtidigt vill signa Lindlöf. Jag var spontant rädd att duon Lindlöf/Waldehagen skulle ratas bara för att de inte är från stan.. men så verkar det ju inte vara.

  Även om Håkan säger att han sett videos från Allettan så utgår jag ifrån att han hört fått se bilder även från höstens matcher. Har han inte gjort det så är det ett djävla misstag. Vilken bedömning sedan som sportgruppen gör kan man ju bara tycka om, jag har ingen aning om hur killarna är i omklädningsrummet etc. Det är ju mycket som spelar in och vi på läktarna ser ju bara en liten del av helheten. Även om nu Waldehagen var inblandad i en mycket stor del av det som Löven producerade i höstas.

  Har du mer info eller vet andra orssaker får du mer än gärna skicka ett mejl, allt känns faktiskt märkligt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: