Werner: -Fem pass om dagen!

Medan den stora massan krigat på i Umeå och främst på UPC, så är Björklövens målvakt Adam Werner just nu över i Colorado och drillas och testas av Avalanche organisation och vi kollade läget.

Berätta lite vad som händer där över? -Ja du, det händer en del här. Jag kom hit lördag eftermiddag och flyger hem i kväll. Vi startade i måndags med en hel dag med fystester och tester på sjukhuset här. Tisdag, onsdag och torsdag har vi kört fem pass om dagen. Utöver det har vi också individuella samtal varje kväll om kost, fys m.m. I går kväll avslutade vi med att gå upp för ett berg, Manitou Springs Incline. Googla det så behöver jag nog inte säga så mycket mer om det.:)

Vilka är det som kör? Alla dom senaste som är draftade är här, plus en del som blivit inbjudna till campen. Sen är det rätt mycket känt folk här, Varlamov, Joe Sakic, Jared Bednar (Head coach).


The Camp Roster.

Har ni snackat något om framtiden? -Nej inget direkt. Såklart säger dom vad dom tycker och vad dom tror osv.

Vad händer i övrigt i sommar? -Nu ska jag åka hem och ha en lite lugnare vecka. Ska på is lite även nästa vecka, annars ska jag försöka koppla bort hockeyn lite. Kanske åker utomlands något, annars blir det bara att vara hemma och njuta av det. Sen blir det på med några veckors full träning igen innan jag åker mot Umeå.

***

Så glömmer ni väl inte att buda på det signerade fotot på Kim Karlsson till förmån för supporterinsamlingen 17/18? Klicka nedan för att komma till auktionen vars tid går ut söndag kl. 19.49.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: