Werner:- Det var min dag idag!

Björklöven vann ju till slut med 4-2 mot Leksand i kväll, men egentligen kan inte segern tillskrivas någon annan än Adam Werner.

Adam Werner hade förstås svårt att inte dra på smilbanden efter sin fantastiska insats mot Leksand.

Adam stod för sin tveklöst bästa match i Björklöventröjan och frågan är om han någonsin gjort en bättre match i hela karriären. Vid flera tillfällen såg det ju ut som att Leksandsspelarna var nära tårarna eller att de sett ett spöke efter att Adam stått för den ena suveräna räddningen efter den andre och i intervjun efter matchen med C More var han förstås rätt nöjd. -Fy fan va skönt! Vi började veckan bra med två vinster och sen åker vi hit och knäcker dom här. Det är underbart!

När han ombeds ta oss igenom matchen från hans synvinkel och et faktum att vi hade två skott i den första perioden och tre i den andra och håller undan. –Ja, men vi har 2-1 efter två perioder och 2-0 efter första, så et kvittar hur många skott dom har och hur många vi har . Vi tar tillvara på våra lägen och jag får bra hjälp. Man får inte glömma att hela vårt lag gör en bra match. Du gör inte en bra match utan ett bra försvar.

På frågan hur han minns Bemströms öppna mål i den andra perioden, så menade han att han släppte en dålig retur. -Så jag fick rädda upp den. Det sitter i bakhuvudet att tävla där. Jag har jobbat mycket med det och ibland får man slänga sig. Det viktigaste är att man tar pucken.

På styrningen i slutet från Martin Karlsson snackade ni lite. Vad sa ni? – Jag sa att det var min dag idag, hehe, avslutade han.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: