Werner:-Det är bara trycka och hoppas på det bästa!

Adam Werner var den stora skillnaden vid kvällens 4-0 seger över Almtuna i Gränbyhallen och sa så här till C More efter matchen.

Adam Werner var skillnaden denna ikväll. Arkivfoto: Erik Sandin / Frilansfotograferna

– Det kändes rätt bra, vårt försvarsspel har den senaste tiden lyft sig mycket och vi har inte släppt in så mycket mål. Man får bra hjälp också.

Hur har försvarsspelet lyft sig? – Vi släpper inte till så många farliga målchanser utan mycket skott utifrån och de tar hand om returerna så det känns lugnt där bak.

Du är snabb fast du är storvuxen. Du är lite överallt idag. Berätta! -Jo, men det är bara trycka och hoppas på det bästa.

Men det ser svårt ut. Jag skulle aldrig klara det! – Nä, men då tränar inte du, hehe.

Vad säger du om fortsättningen, men tanke på att ni haft det lite ojämnt och upp och ner? – Jo, vi har haft det lite upp och ner, men senast har vi tagit en hel del poäng, vet inte hur många matcher av de senaste vi fått men oss poäng, men det är skönt att stänga igen och få en trepoängare här. Det behöver vi för att tighta till tabellen.

Det här var andra nollan den här säsongen. -Ja, det stämmer så det är skönt. Alltid skönt att hålla nollan!

Adam fick ju även det interna priset ”Tröjan” av den förre vinnaren Simon Åkerström och i sitt tal till laget sa Adam följande: – Det blir ingen engelska för Steken (mv-tränaren Marcus Ekman-Westman) hånade min engelska i morse så jag lägger ned den direkt, Nä, men bra match. Vi snackade om förstaperioden och vi går ut och vinner den och sen snackade vi om sista perioden och vi kör över dom i sista så inget snack. Bra boxplay. Jäkligt bra!

Sen ville Messy har lite Carola i högtalarna…

4 thoughts on “Werner:-Det är bara trycka och hoppas på det bästa!

 • 10 januari, 2018 kl. 23:27
  Permalänk

  Många dåliga värvningar har löven gjort dom senaste åren…Men WERNER!!?? Snacka om fynd!! Fortsätt så!!

  Svar
  • 11 januari, 2018 kl. 00:10
   Permalänk

   Inget nyförvärv dock… vilket är synd…

   Men ett kritiserat lån som bevisat motsatsen på senare tid

   Svar
   • 11 januari, 2018 kl. 12:34
    Permalänk

    Hoppas nu att alla tidigare kritiker inser att en målvakt är aldrig bättre än sitt försvar. Som vi sagt tidigare hade inte ens Henke Lundqvist glänst med det försvar vi hade tidigare. Nu jobbar backarna på rätt sätt och då blommar Werner ut med sin fulla talang. Ungefär precis som när Kevin Lindskoug var här. Bra taktik i försvaret säsong 1 och då var han kung. Mediokert försvar säsong 2 och då gick puckarna in. Det handlar om att hålla motståndarna på utsida och sen hålla ren sikt för målvakten när skotten väl kommer och sen vara först på returerna, om sådana kommer.

    Svar
    • 11 januari, 2018 kl. 12:37
     Permalänk

     Exakt, mycket av kritiken mot Werner har varit obefogad. Några verkar tro att alla baklängesmål är mv fel. Tycker verkligen att Werner har hållit en hög standard nästan alla matcher.

     Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: