Wennerberg?

Löven4Ever fortsätter jaga profiler i vår strävan efter roliga och intressanta kommentarer från profiler från laget eller runt det samma. Vi fick ett par ord av Mattias Wennerberg som bl.a. berättar att när han senast snackade med Hellgren och Molin gällde det allsvenskt spel. Då han har som tanke och förhoppning att spela på heltid kanske vi inte ska hoppas för mycket, men än är inget klart och Mattias kan inte säga hur stor chansen är att vi ser han i de rätta färgerna i vinter.
Hej Mattias!
– Hejsan!

Om blickar tillbaka mot förra säsongen, vi glömmer all tråkig hockey och degraderingen.. det finns ju annat som är mycket viktigare. Det blev en alldels för kort säsong för din del, vad var det egentligen som hände och hur mår du i dag?

– Läget är bra, jag är friskskriven sen ett par månader tillbaka och i full träning.

Löven har börjat fylla på sin trupp allteftersom, många inte minst vi på Löven4Ever hoppas få se dig i laget kommande säsong, har du fått ett förslag och vad är i så fall din spontana kommentar?

– Jag fick ett kontraktsförslag från Löven tidigare gällande allsvenskt spel och träffade Jens och Molla ett par gånger.

När bloggen snackade med Jens för en tid sedan menade han att nästan alla spelare i Löven måste ha något vid sidan av hockeyn nu för tiden, vad har du tankar, idéer och plan runt det?

– Jag förstår att dom flesta behöver ett jobb vid sidan av nu när det blev Div 1, ser inget konstigt i det.

Det kan gå rätt fort inom hockeyn, säsongen 06/07 lirade du slutspel med Timrå, kommande säsong skulle det kunna vara Div 1 Norra med Löven. Vad har du för spontan inställning till serien och laget som Jens och Lars hittills byggt?

– Har ingen större koll på nån av Div 1 serierna, men kan tänka mig att dom precis som allsvenskan blivit bättre på senare år. Känner inte till dom nya killarna i laget men tror och hoppas att Löven kommer få ett bra lag i vinter.

Finns det andra klubbar som lämnat konkreta förslag och vart lutar det i så fall?

– Jag har fått ett par förslag som jag funderar över, hoppas få nåt klart inom kort.

Försäsongsträningen då, vilka kör du med eller har du kört i egen regi? 

– Jag har kört sommarträningen själv och trappat upp eftersom.

Hur stora är chanserna att vi får se dig i den vackra grön-gula tröjan i höst?

– Svårt att säga hur stora chanserna är, men min tanke och förhoppning just nu är att spela hockey på heltid.

Har du någon hälsning till alla grön-gula Lövenfans runt om i landet?

– Stötta grabbarn på isen, vi får hoppas på en rolig säsong. Vill också passa på att tacka dom som skickade mig blommor i början av året när jag blev skadad, tack så mycket.

Tack så mycket!

– Tack själv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: