Welcome Jesse Schultz!!

Welcome Jesse, we need you.. but one fly makes no summer.

Underläge mot Rödhökarna och snacket börjar gå, det kommer presenteras något.. Bergmark, Gästrin eller rent av kommentator-Renberg?? När namnet släpps är det nästan så man tappar andan och plockar upp hakan från golvet, Jesse Schultz som i fjol gjorde smått imponerande 52 p (21+31) för sitt Houston Aeros i AHL. Är det mannen som ska få den här grön-gula sisudoftande saunan på rätt kurs?? Klart som tusan att Jesse höjer pulsen i ett redan hockeytokigt Umeå, men räcker det för att få saunan på rätt kurs?

Tror inte alla vår läsare är frekventa på TCIM, men vi kommer inom kort lyfta detta forum då engagemanget på detta saknar motstycke. Att följa snacket inför Jesse eller andra företeelser som rör Löven är helt sagolikt. Jag minns med förtjusning när jag med många andra följde ett plan från Arlanda till Alvik med vad vi trodde var ett kontrakt med en sportchef. Att Bedros blev lurad i det läget spelar mindre roll, bilderna från övervakningskameror, satellitbilder eller helt vanliga avgångstider var högvilt och engagemanget och lidelsen var påtaglig.

TCIM är helt enkelt alldeles alldeles underbart.

+++

Jesse Schultz, tror t.o.m att Tobba Svanberg fixar det.. Efter 6:52 tar Björklöven ledningen med 1-0 genom [Jässi Chultts] och han assisteras av [Ättooo Kvist]

 

 

0 thoughts on “Welcome Jesse Schultz!!

 • 27 september, 2009 kl. 19:40
  Permalänk

  Skoj att nån ser det roliga med TCIM. Läs bara hur folk lägger ner säsongen efter matchen mot Västerås för ett några dagar senare vara eld och lågor över Schultz. Helt patetiskt!!

  Svar
 • 27 september, 2009 kl. 20:21
  Permalänk

  Svar till leif (2009-09-27 19:40)
  Patetiskt?? Jag tycker snarare att det är engagemang och lidelsen personifierad.. Men på TCIM blåser vindarna kraftigt och det svänger snabbare än på K2.

  Leif som jag förstår och tolkar allt har du också en användare och tar del av de diskussioner som försiggår. TCIM is the shit, klart som tusan alla hänger där…

  Med Löven.. i går, i dag och i morgon!!

  Svar
 • 27 september, 2009 kl. 20:38
  Permalänk

  Men dra åt h-e vilken värvning! Så fort man är off en halv dag så smäller det till. Jag måste ju vara den siste Lövensupportern att ta del av hysterin, men det kan jag ta en dag som denna. 2-2 sedan mot MIF var väl inte helt fel och i och med att man hade ett kryss på oddset myser man extramycket. : )

  Svar
 • 27 september, 2009 kl. 21:59
  Permalänk

  Kanon att snipern är landad men jag vill nog se något på banan innan jag kallar honom stjärnvärvning. In med Jesse bredvid Öbba så att vi får någon som förstår Öbbas genialitet. Viktigt nu att så många poäng som möjligt bärgas fram till mitten av oktober när Wennerberg är åter och ”frälsaren” landar. Tack R2.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: