Webbshopen!

Grabbarna på kansliet har slitit hund med kamera och objektiv, diverse programmering etc för att allt ska funka och om en knapp timme är det tänkt att nya webbshopen ska öppna. Klicka på bilden för att komma dit.

Som bloggen förstått är det först och främst tänkt att nuvarande lager ska krängas ut innan det kommer fyllas på med nya prylar.  Möjligen kommer någon eller några nyheter under säsongen, främst kommer dock förändringarna märkas och det nya sortimentet komma längre fram.

Vad har du själv förresten för tankar kring souvenirer? Vad eller vilka prylar skulle du köpa och vilket pris är lämpligt? En riktigt snygg t-shirt i bra kvalité för 300 kr, rån eller fynd? Skulle du köpa den?

+ + +

Missa inte heller möjligheten att köpa de grön-gula souvenirerna till rena rama outletpriserna eller Allettankortet på Arenan. Öppet vardagar mellan 10 och 15, förutom lunch halv 12 till halv 1.

0 thoughts on “Webbshopen!

 • 8 december, 2010 kl. 18:41
  Permalänk

  Jag vill se lite fräschare tryck på tröjorna,enhetligt och i bra kvalla, tycker d varit lite si och så med det. Jubileumströjan var ett steg i rätt riktning. Varför inte en pike ala fred perry som är grön med gula ränder på ärmar och krage och istället för en krans björklövet!? tycker man ska tänka klassiskt och enkelt

  Svar
 • 8 december, 2010 kl. 20:01
  Permalänk

  Svar till Arshavin (2010-12-08 18:41)
  Det är vår förhoppning och ambition med Arashavin..

  Idéen med din piké är inte alls dum. Vi ska göra vad vi kan för att påverka i rätt riktning. Sedan kan vi ovasett konstatera att Löven numera har tanken att ta fram det som hardcore fans och vanliga supportrar efterfrågar.

  Det kan hädanefter vara viss leveranstid, men klubben har helt enkelt inte längre råd att köpa på sig stora lager av en massa produkter. Är de dessutom svårsålda är förlusten och problemet än större, jag kan garanttera att det bara kan bli bättre framöver..

  Svar
 • 9 december, 2010 kl. 21:58
  Permalänk

  Hej! Inhandlade en replica-tröja så fort shopen gick upp! Efterlängtad nypremiär…
  Kanske någon slags rygga med logga o dom rätta färgerna vore idé? Muggar, ölglas, badtofflor bara fantasin sätter gränser. En sak är säker, min plånbok skulle bli tom iaf!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: