Wargh missar Tingsryd

Som om vårt elände bland backar med har när aldrig sex backar till spel så trodde vi att vi hade det ikväll och skickade också hem inlånade Erik Ullman som inte ville agera sjunde back. Då insjuknar Tommy Wargh och missar matchen.

Nu kliver juniorbacken Samuel Lundberg in i laget, i alla fall på pappret, men senast han var med så genomförde vi matchen på fem backar och han fick inte en minut. I denna ekvation ska läggas att vi alltså skickade hem Modos Erik Ullman som förståeligt inte ville agera bänknötare när man väl lånas in i hockeyallsvenskan. Nu står vi här, mot serieledarna med fem backar från start. Och med en sjuk Victor Ekeståhl-Jonsson får Nicklas Johansson ta centerrollen i fjärdelinan, med debuterande Oliver Lindgren på kanten. Igår skrevs Jon Palmebjörk över på Sparta Sarpsborg, en klubb som inte har nästa match förrän den 28 december. HÄR hittar du kvällens lag.

3 thoughts on “Wargh missar Tingsryd

 • 15 december, 2015 kl. 18:39
  Permalänk

  Ja vad säger man….. Tur förtjänar man. Uppenbarligen har vi inte gjort det. Nu har man ställt till det igen. 5 backar, 11 forwards. Gissningsvis åker Werner hem igen. Modo kommer aldrig mer att låna ut spelare till oss. Naturligtvis är det misslyt med VeJ och Wargh borta, men spelar man med små marginaler så.

  Svar
  • 16 december, 2015 kl. 01:23
   Permalänk

   Dalles law menar du väl Roy =)

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: