Wargh åter mot Almtuna

Tommy Wargh, som utgick med skada mot Timrå har återhämtat sig bra och ska enligt egen utsago vara tillbaka till nästa match, den borta mot Almtuna nästa torsdag.

-Jag ville spela redan ikväll, sa Tommy när bloggen träffade honom mellan den andra och den tredje perioden men att stoppades av ledningen. Det är en sk. överkroppsskada som hållit honom ur spel de två senaste matcherna.

Johan Löf / AXELLÖF

Tommy Wargh är redo för spel mot Almtuna. Foto:AXELLÖF

Då kommer vi alltså ha 8 backar tillgängliga och frågan är hur man väljer att matcha laget då? Risken är väl att man väljer att avsluta lånet med Modos Jesper Lindgren, men det vore helt fel om du frågar mig. Han har tillfört en dimension i vårt offensiva spel som vi saknad och även om han ibland spelar med väl små marginaler i egen zon så är det sådant man får räkna med när man har den typen av spelare.

14 thoughts on “Wargh åter mot Almtuna

 • 8 januari, 2016 kl. 10:54
  Permalänk

  Vad spelar det för roll om vi har 8 backar tillbaka när bara 3 av dem är godkända…
  Hur man kan spela fast sig i egen zon hela tiden är ju ett fucking under.
  Ekelund som har all tid i världen att lägga ett första pass ut ur zon har börjat vända sig mot sargen och nypa fast pucken med skridskon. .. wtf!
  När vi har pucken under kontroll slår vi chans puckar efter sarg egna som stoppad på blå och vi blir fast igen..
  Vi skulle behöva iaf en 8e 9e 10e och 11e back. Men så länge vår tränarduo sitter vid rodret kommer det att se ut så här…
  Ingen spelare vet sin roll!
  Finns inga linjer i uppspelen, oftast inga synliga fw att slå passen till
  Finns fan ingenting..
  Huvva!

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 11:33
  Permalänk

  Så länge vi har kvar dom 2 clownerna i båset. Är det fan ingen idé att ta in nya spelare. Ingen presterar med detta tafatta ledarskap. Alla har gått ner sig

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 21:54
   Permalänk

   Två clowner var taskigt. Klart de precis som spelarna gör sitt yttersta, men det borgar ändå inte för framgång. Något är rejält fel och det är precis som du säger, ingen idé att värva innan vi löst de problemen.

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 13:12
  Permalänk

  Att bänka Ekelund känns som en no-brainer. Wargh har inte övertygat men han tillför med betydligt mer än Kalle.

  Warg-Emmerdahl känns för övrigt som ett spännande backpar.

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 14:28
  Permalänk

  Precis, de är stor skillnad på kvalitet och kvantitet i den här branchen !!!!!! De ä som jag framfört tidigare : som man beter sig på träning så gör man också på match, de gäller i högsta grad tränare också !!! Ingen tävlan ingen attityd . Lön betalas ut ändå , illa mycket illa !!!!!

  Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 19:34
  Permalänk

  Jag måste faktiskt stå upp för Ekelund ang gårdagens match. Jag tycker han och Emmerdahl var det enda backpar som funkade hyfsat igår. Andersson/Wikström var katastrof och Bengtsson/Lindgren inte heller några höjdare.

  Svar
  • 8 januari, 2016 kl. 20:45
   Permalänk

   Vet inte om det är våra signaturer som gör det men det är min uppfattning också. Ekelund o Emmerdahl var det bästa backparet. Släng inte iväg Ekelund, han visade på försäsongen att killen kan spela hockey. Lite självförtroende på Kalle så levererar han. Emmerdahl är bästa backen för tillfället, vilka dump n chase han gjorde till sig själv utöver sitt riktigt bra defensiva spel. Man ser potential i Wikström, vilket gör att han överlever enligt mig. Hoppas han tar ett steg till, då är vi med

   Svar
 • 8 januari, 2016 kl. 20:59
  Permalänk

  Vi borde signa Jesper Lindgren, kan bli hur bra som helst, ung kille men visar ledaregenskaper på isen, vet innan han får pucken vad han ska göra samt grymt skottvillig och skaplig bössa besitter han också.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 21:48
   Permalänk

   Håller med men tror nog Modo har första tjing,;)

   Svar
 • 9 januari, 2016 kl. 10:17
  Permalänk

  Ha funderat lite över Stefan Anderssons katastrofala +- statistik. Visst han har inte varit trygg i defensiven, väljer oftast för svåra alternativ eller försöker trycka fast pucken i sargen bakom blå, vilket många av backarna försöker med av nån sjuk anledning. Leder oftast till att motståndarna tar pucken å får bak den till back å det blir genast målchans. Åter till Stefan, 12 av hans minus har han väl fått pga det totalt värdelösa 6 mot 5 spelet som löven har. Så han kanske inte ska sågas helt i defensiven även om han själkvart har är lite ansvarig att det spelet oxå går åt helvete. Dags för Tommy att tänka om på alla punkter nu. Hans spelidé är helt körd.

  Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 11:44
   Permalänk

   Stefan gick iaf bort sig duktigt på 2-1 målet.

   Svar
  • 9 januari, 2016 kl. 13:10
   Permalänk

   Nädu kolla upp innan du bara häver ur dig nån gissning! Andersson har i spel 6 mot 5 varit inne på 2 +mål och 8 -mål alltså -6 där. Däremot har han i spel 5 mot 5 18 +mål och 25 -mål alltså -7. Han har ganska bra stat i 5 mot 4 med 14 +mål och 3 -mål men det är ju just nu tyvärr endast i pp som löven presterar något. Nä tyvärr har vi inga vinnarskallar kvar, först drog Waltin & Nyberg och sen bänkade och kastrerade man Kevin bara för att han visade sin frustration och vinnarinstinkt.

   Svar
   • 9 januari, 2016 kl. 15:54
    Permalänk

    Man får aldrig + i 6 mot 5 spel bara –
    Detsamma i 5 mot 4 eller annat spel med mer spelare på isen.

    Svar
 • 10 januari, 2016 kl. 12:17
  Permalänk

  Hur ska ” vi ” få varje spelare att höja sig med några procent i matcher framöver ?? De skulle göra skillnad !!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: