Wallmark: – Skitkul med första målet, en barndomsdröm!

För en tid sedan ett nytt färskt kontrakt med Carolina Hurricanes, bloggen ville så klart kolla läget med Lucas Wallmark. Även om det nu är fler f.d. gröngula som knackar på NHL-porten är det Lucas som faktiskt signat för säsongen 18/19.

Lucas Wallmark gick på is med Björklöven även i fjol. Arkivfoto: Lövenbloggaren

Tjena Lucas, hur är läget?Tja! Allt är suveränt, dumt att klaga i detta magiska väder.

Sannerligen en häftig sommar och efter två säsonger inom Hurricanes organisation och bl.a. 19 matcher i NHL, hur går tankarna när nu du äntligen skrivet på ett nytt kontrakt? Självklart känns det skönt att allt är klart. Så man slipper tänka på det något mer.

Vad du tycker du annars om din senaste säsong, bl.a. ditt första mål i NHL? Jag är nöjd med den gångna säsongen, levererade på en jämn nivå hela säsongen. Skitkul att göra första målet, en barndomsdröm.

I fjol tränade du väl en del med Björklöven kanske både off- som on ice? Hur håller du i gång den här sommaren? Då vi gick längre i slutspelet i år som kom jag hem senare. Det blir att gå på is med Björklöven i år igen.

Vad kul.. Nåt helt annat, du som är väldigt upptagen under vintern och hockeysäsongen.. hur ser sommaren och den så välbehövliga semestern ut? Något du tycker man inte borde missa? Man försöker att träffa släkten och vänner så mycket som möjligt nu när man är hemma. Sen blir det en hel del trav också, mitt största intresse utanför hockeyn.

Stort tack Lucas, och grattis till det nya kontraktet.. Tack så mycket. Allt gott!

* * *

Spontant tycker jag det är härligt att gröngula killar som Lucas Wallmark (visserligen via Marklunds och Luleå HF) ända tar klivet ända till NHL och jag hoppas verkligen Lucas kan etablera sig denna säsongen.

Sedan så klart inspirerande för våra egna killar i laget som då kommer gå på is med en NHL-spelare, jag tror inte heller att Lucas är sen med att bjuda på råd och goda tips. Men bara att träna med en som Wallmark måste vara oerhört inspirerande och så klart lite gratis boost till försäsongen.

Inte sant?

Hur tänker du själv kring att f.d. gröngula spelare kan höja intresset men även inspirera andra spelare kring vad som är möjligt? Fältet som vanligt rätt fritt, skriv gärna en kommentar.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “Wallmark: – Skitkul med första målet, en barndomsdröm!

  • 22 juli, 2018 kl. 12:11
    Permalänk

    Grymt! Hoppas han spelar mot Marklunds!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: