Wallmark blir unrestricted free agent

Idag offentliggörs de spelare som inte får nya kotrakt med sina NHL-klubbar och blir sk unrestricted free agent, där de blir tillgängliga för andra klubbar på den öppna marknaden.

Lucas under sin tid i Carolina. Foto:Lövenbloggaren

En av dessa är Lucas Wallmark som just nu tränar med Björklöven och som man hoppats skulle få kontrakt med sitt Florida Panthers för att sen kunna lånas ut till Björklöven innan NHL-camperna inleds i november. Så lär det knappast bli om han inte plockats upp av något annat NHL-lag från och med i morgon kl 18.00, då portarna slår upp för Free Agency.

Unrestricted free agent betyder att spelarna blir fria att skriva på för vilken klubb som helst om den klubben är intresserad av spelarens namnteckning och kanske också bjuder över vad den gamla klubben vill erbjuda i lön.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: