Wållberg och Malm

Bloggen kollar vidare bland spelare och ytterligare en som hört från klubben är målvakten Björn Wållberg. – Jo, vi har pratat lite grann, säger Björn men berättar samtidgt att andra klubbar hört av sig, men vilka det rör sig om vill han inte berätta.

Nej det vill jag inte. Det är bara lite löst sådär, men inget konkret. En snabb utvärdering av säsongen låter ungefär så här. – För min egen del gick det väl helt ok, ingen toppsäsong men jag tycker att jag höll en stabil nivå. För lagets del så var ju målet allsvenska så lite av en besvikelse måste man ju säga att det var. Jag tror dock att det finns bra grund att bygga på inför nästa säsong. Det skulle vara roligt att vara en del av det.
 
 Juniorbacken Lars Malm, som fick förtroendet i 20 av A-lagets matcher i år, har däremot inte hört något från klubben. – Nej jag har inte hört något ännu, säger han och likt Wållberg finns andra namnlösa klubbar i bilden. – Jo jag har väl haft kontakt med några klubbar, men vill inte säga mer.

 +++

Rykten säger att den väldige rightaren Fredik Näslund inte blir kvar i Nybro. Oklart vad som är på gång, men även han är en kille jag skulle vilja se i Löven, förutom William Qvist och Jens Ledin. Jo, jag vet att vi ska satsa hemvävt, men det måste gå hand i hand med kvalité och position också och jag ser ett måste i att få in fler rightfattade spelare i klubben.

0 thoughts on “Wållberg och Malm

 • 8 april, 2011 kl. 10:23
  Permalänk

  Hur mycket du än drömmer så kommer aldrig William Qvist skriva på för Löven. Han är nog mer aktuell för Allsvenskan eller en annan Div1F-klubb.

  Svar
 • 8 april, 2011 kl. 10:23
  Permalänk

  Hur mycket du än drömmer så kommer aldrig William Qvist skriva på för Löven. Han är nog mer aktuell för Allsvenskan eller en annan Div1F-klubb.

  Svar
 • 8 april, 2011 kl. 10:27
  Permalänk

  Svar till Johan B (2011-04-08 10:23)
  Drömma är liksom en Lövares vardag. Hade vi inte det hade vi…ingenting? 😉

  Svar
 • 8 april, 2011 kl. 19:29
  Permalänk

  man kan ju inte bara satsa på umeåkillar. signa upp stommen från årets trupp nu!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: