Waldehagen: Besked i veckan…

Bloggen har så klart koll på att Marcus Waldehagen är på semester, även om vi egentligen ine ville störa så är vi så klart nyfikna på hur han tänker och när han bestämmer sig. Ett par sms senare vet vi bl.a. att han ännu inte ätit moussaka och att besked kommer i veckan.

Tjena Marcus, ville inte gärna inte störa på semestern.. Grekland förstod jag, är det inte där man njuter av moussaka?

– Tjena! Har aldrig ätit det dära moussaka, kommer nog aldrig göra det heller.. Ha ha

Vad tror du om säsongen 10/11 då? Löven har erbjudit kontrakt, Asplöven har värvat några kuggar, du har dessutom sagt att Finland är ett alternativ.

– Det ser bra ut för Asplöven, men jag tror att Björklöven blir klara med en del spelare den här veckan och då kommer säkert fler att skriva på.

Vars lutar det då och när hoppas och tror du allt är klart?

– Jag kan tyvärr inte säga vart det lutar, men det här veckan blir det klart om inget drastiskt händer.

+ + +

I går kunde vi läsa hos Stålnacke att Vimmerby snuvade oss på Jonas Ström, man börjar förstå att Jens-Lars står inför en tuff uppgift. Bloggen hoppas fortfarande att några fler ska tänka som Jimmy Stålnacke och se Löven som ett bra alternativ. Resan har ju bara börjat, finns det inga fler än Daniel, Jimmy och Martin som vill följa med? 

"Hade jag varit 20 bast och på väg uppåt i karriären, men inte etablerad i allsvenskan, hade jag alla dagar i veckan varit intresserad av att spela i Björklöven. Jag var i Globen när laget mötte Hammarby. Säsongen 04/05 vill jag minnas. Det var ett ödsligt Globen så när som en sektion på ena kortsidan – där stod Green Devils. Det var mäktigt och första gången jag kom i kontakt med Lövens trogna supportersskara. Att få ha dem i ryggen, spela i de anrika tröjorna och ha den kulturen runt om sig måste vara en dröm som spelare" Jimmy Stålnacke

0 thoughts on “Waldehagen: Besked i veckan…

  • 7 juli, 2010 kl. 13:03
    Permalänk

    Vimmerby? Är det inte där Pippi Långstrump bor? Ja jisses att Löven hamnat i detta fantastiska sällskap…

    Svar
  • 7 juli, 2010 kl. 17:02
    Permalänk

    Förslag till inlägg: Ring Messy och fråga ”Hur faan tänkte du nu?”

    Svar
  • 7 juli, 2010 kl. 22:15
    Permalänk

    Svar till janne (2010-07-07 13:03)
    Ha ha ha Janne, ja inte långt mellan Vimmerby och Ville Villekulla.. Vi har sjunkit och det rätt rätt djupt. Tror inte ens Herr Nilsson kan fixa oss från det det här..

    ..den ende som hade kunde räddat oss är Herr Olsson! Nog tusan ser det svart ut som Hägerberg sa under en fotbollsmatch för några år sedan. Men vi kommer igen, det gör vi alltid!

    Svar
  • 7 juli, 2010 kl. 22:21
    Permalänk

    Svar till Ture (2010-07-07 17:02)
    Ja du, Ture.. Inte är det lätt att förstå hur de tänker.

    Förut var de styrelse, VD, sportchefer, tränare etc. man inte begrep, nu börjar t.o.m. spelarna själva ta märkliga beslut. Är det bara fansen som har förståndet kvar?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: