Waldehagen aktuell?

Äntligen något positivt att sätta tänderna i! Jimmy Stålnacke, bloggare på nsd.se uppger att Björklöven visat starkt intresse för Asplövens poängkung 22-årige Marcus Waldehagen. Marcus har på sina tre första divsion 1 säsonger skrapat ihop inte mindre än 65 mål och 92 assists på 102 matcher.

Marcus är en spelare som bloggen flaggat för tidigare, även när klubben fortfarande hade sin allsvenska status. Med den produktionen han haft under sina 3 första säsonger som seniorspelare, är det rent märkligt att han inte varit attraktivare på marknaden. Nu verkar även Sundsvall ha killen i sin kikare, men inte visat samma intensiva intresse. Dags för spelare nummer 1?

0 thoughts on “Waldehagen aktuell?

 • 23 juni, 2010 kl. 00:15
  Permalänk

  Snabba ryck runt Marcus, vid lunchtid var det utlandet eller fel Löven som gällde. På eftermiddan var det Skitvall eller Löven, den som lever får se..

  Men att killar som Waldehagrn ens finns kvar på marknaden gör ju att man börjar hoppas trots allt.. på att vi får ihop ett lag alltså.

  Svar
 • 23 juni, 2010 kl. 06:55
  Permalänk

  Med denna information om att spelare som kommer utifrån
  är så mycket intressantare än våra ”egna” som i flera fall inte hört ett ord spär på flykten från löven.

  Svar
 • 23 juni, 2010 kl. 07:53
  Permalänk

  Svar till The Sandwich (2010-06-23 00:15)
  Ja, den förste som skriver på torde bli något av en hjälte.

  Svar
 • 23 juni, 2010 kl. 09:40
  Permalänk

  Svar till Göte (2010-06-23 06:55)
  Vad menar du Göte, oavsett serie så tror i all fall jag att vi svårt och få i hop ett lag med bara ”egna”. Nog tror jag det kommer krävas ett antal pjäser utifrån, trots denna nya lokala prägel.

  Det krävs så klart att man ställer upp på de villkor som erbjuds, men en ung kille som Waldehagen som kuskat runt i ettan och på isen varit tämligen framgångsrik är i alla gjuten i mina ögon. Jag ser det som att de inte riktigt konkurrerar om samma platser..

  Men helt självklart måste Jens-Lars börja agera snabbt och kraftfullt, alltför många flyr nämligen skeppet just nu!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: