Vitiaz och Omark!

Läste att skandallaget Vitiaz Tjechov har ett något annorlunda bonussystem, för deras goons är det inte mål och assist som premieras. Nä, där är tvåor eller femmor särskilt uppskattat och dessutom bra för plånboken. Inte bara märkligt, utan helt satans sjukt. Vitiaz är ligans näst sämsta lag och följande klipp visar vad som hände när de mötte deras hatlag nummer ett, Avangard Omsk. Vi snackar alltså sex komma sju sekunder efter nedsläpp.

+ + +

Desto roligare att spana in Linus Omarks straff mot Tampa Bay Lightnings i sin NHL-debut, killen har trots allt ett djäkla självförtroende och avgjorde på det här sättet dessutom matchen. Hatten av Linus och välkommen till NHL! Målet lär väl knappast försämra chanserna till fler matcher i den högsta ligan?

0 thoughts on “Vitiaz och Omark!

 • 11 december, 2010 kl. 16:04
  Permalänk

  Vem tackar nej att gå på hockey när det finns spelare som Omark? Det verkar som Foppa lurar sjukt barn så vi kanske borde lägga fokus på Linus Omark? Vi har redan haft en Omark så hur svårt kan det vara att få dit den största. Det man funderar över är om han blir större än Foppa…. Finns ingen som kan mäta sig med hans straffar. 🙂 Den som lever får se. 😉

  Svar
 • 11 december, 2010 kl. 16:13
  Permalänk

  Svar till Peter Fjällstedt (2010-12-11 16:04)
  Absolut Peter, klart vi borde kunna locka Linus..;-) Jag har redan skrivit det på listan och lämnat den till tomten! Men han har absolut sjukt coola straffar..

  Hockeyporr, borde bara få visas efter 24!

  Svar
 • 11 december, 2010 kl. 20:54
  Permalänk

  Rätt sjukt att Öhlund mfl kritiserar Omark för straffen. Vad är det om? Publik och tittare verkar onekligen ha gillat snurren.

  Svar
 • 11 december, 2010 kl. 23:52
  Permalänk

  Svar till Jimjunh (2010-12-11 20:54)
  Öhlund är assisterande kapten,landsman med Omark och hans ord väger givetvis tungt i det här fallet och såklat har han inget annat val är att försvara sin klubb och sin målvakt, men visst borde han kunnat ge den åt Linus. Vilken rookie hade vågat det han gjorde? Hade han spelat i Tampa hade Öhlund givetvis hyllat honom istället. Mattias gjorde sitt jobb, Linus gjorde sitt. 1-0 till Linus.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: