Visa hjärta!!

Att Lövens ekonomiska kris berör står klart utom allt tvivel. Under säongen har den kräsna hockeypubliken svikit, men när den krassa ekonomiska verkligheten visar sig från sin allra sämsta sida visar det sig tydligt att Löven berör, och det rätt rejält.

Sällan har väl en nyhet/artikel på vk.se kommenterats flitigare, drygt 200 kommentarer. Det har startats en grupp på Facebook som heter Vi som vill rädda Börklöven och den har på bara två dagar samlat nästan 800 medlemmar. Det sätts fokus på Lövenbyggarna och många pratar om insamlingar av olika slag.

+ + +

Löven4ever vill så klart också försöka bidra och hjälpa till på något sätt, det finns i dagsläget vissa planer och idéer. Vi återkommer med dessa så fort de är konkretiserade, oavsett är det av allra största vikt att ALLA visar sitt grön-gula hjärta och försöker bidra.

Känner du någon som borde kunna sponsra, har du möjlighet att bli Lövenbyggare, köp lite supporterprylar eller gör vad som helst. Men gör något, snart kan det vara för sent. Det vore faktiskt fruktansvärt djävla hemskt, det får eller kan bara inte hända.

Vi står upp för Löven!

0 thoughts on “Visa hjärta!!

 • 30 mars, 2010 kl. 01:05
  Permalänk

  Det är oförskämt mot alla fans att säga ”visa hjärta”. Har inte vi gjort det alla bortamatcher? Lövenbyggare? Vilken värld lever du i? IF Björklöven är nära en konkurs. Hela projektet Lövenbyggare måste väl gå i graven nu. Det finns ingen trovärdighet kvar. Spelarna har inte fått lön på flera månader!

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 08:58
  Permalänk

  Svar till hockeyfrilla (2010-03-30 01:05)
  Vad menar du hockeyfrilla, jag har väl aldrig någonsin påstått att fansen inte visat hjärta?

  Fansen om några har förtjänat kurrar av VK, getingar i Expressen och + i Aftonbladet under flera år. Om du eller någon annan tagit illa upp är jag den första att be om ursäkt.

  Vad gäller trovärdighet för klubben och dess kunskaper om ekonomi är jag minst lika kritisk som dig. ”Vilken värld jag lever i?” Jag lever i min grön-gula värld och fortsätter gärna göra det. Jag hoppas bara att många bäckar små kan leda till att vi fortfarnade har kvar vårt kära Löven. Men det räcker inte med byggare..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: