Vinnarna i transfer-tävlingen!

För en tid sedan utlyste vi en tävling då vi bad er namnge maximalt en av vardera.. målvakt, back och en forward med tanke på transferstoppet vi hade i lördags kl. 23:59..och 59..

Fönstret stängdes hursom i lördags och nu dags att först presentera de sista spelarna som registrerats in i vår trupp och därefter vinnare av biljetterna till matchen mot AIK på fredag.

Målvakt: Isak Mantler

Back: Adam Plant

Forward:

*

Vi har tagit oss an era gissningar och kan nu presentera följande vinnare;

Gustav (mv), Peter Söderlund (b) och slutligen Gustav (fw) som skrev att ”Butiken stängd” gällande forwards. Ni belönas med 4 st biljetter vardera till matchen på fredag och biljetterna som vanligt skänkta av Björklöven.

Vi har även slumpat ut tre st. ”sidovinster” etc, för att prata bingospråk bland er som deltog och därför vinner även Fi, Deven och Stefan Larsson två biljetter vardera till mötet med AIK.

Vi hör av oss via mail så får ni mer info gällande era vinster.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: