Vinnare efter Kristianstad..

..och i tävlingen om Lövens första målskytt blev signaturen Andreas.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är L%C3%B6venlogo.png

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av halsduken i tävlingen när vi mötte Kristianstad i går och noterade första målet från 38 Manberg och det efter 14:50. Det alltså i tävlingen i samarbete med Björklöven när det gäller att pricka rätt målskytt och vara så nära på tiden som är möjligt.

Helt rätt målskytt blev det alltså för Andreas och han var dessutom närmast på tiden då han var den enda som hade tippat på just Sebastian denna gång.

Stort grattis Andreas och belöningen alltså en halsduk från Björklöven, priset alltså skänkt av just dem. Vi har av oss via den mail du uppgett så får du mer info om priset.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är coolbet-stor.png

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “Vinnare efter Kristianstad..

 • 25 februari, 2021 kl. 08:45
  Permalänk

  En helt annan sak. Vart tycker ni att Rahimi och plant ska in? Och vilka ska behöva flytta på sig? Enligt mig så tycker jag att Norbe ska vara utanför laget och Johansson bli 7 back. Som vanligt är fältet fritt.

  Svar
  • 25 februari, 2021 kl. 10:35
   Permalänk

   Är det bara för att inte Norbe inte märks på samma sätt som vissa andra, det är i min värld precis som med en domare att om man inte märks på plan eller i detta fall isen, så sköter man sin uppgift.
   Vi kommer att behöva alla spelare under slutet av serien, kan vara bra att vila någon match

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: