Vinnare av biltvättar..

.. i de två senaste finalerna mot Timrå IK blev signaturerna Erica och Roger.

Det börjar så bli dags att presentera vinnaren av biltvätten i tävlingen när vi mötte Timrå i förrgår i den tredje finalen och tyvärr fick ett första mål från Timrå, detta alltså efter 09:11 min. Det alltså i tävlingen i samarbete med LindholmsBilSpa när det gäller att hålla rent på tavlan gällande mål av motståndaren.

Närmast på tiden blev det alltså för Erica som hade tippat på att nollan skulle spräckas efter 09:12 min, alltså bara 1 sekund ifrån.

Det börjar så bli dags att även presentera vinnaren av biltvätten i tävlingen när vi mötte Timrå i går i den fjärde finalen och tyvärr fick ett första mål från Timrå, detta alltså redan efter 04:42 min. Det alltså i tävlingen i samarbete med LindholmsBilSpa när det gäller att hålla rent på tavlan gällande mål av motståndaren.

Närmast på tiden blev det alltså för Roger som hade tippat på att nollan skulle spräckas efter 05:55 min, alltså 01:13 min ifrån.

Stort grattis till både Erica och Roger, belöningen alltså varsin biltvätt hos LindholmsBilSpa, priserna alltså skänkt av just dem. Vi hör av oss via de mail ni uppgett så får ni mer info om era priser.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: