Vinnare av biljetter!

I lördags satte #12 Pavel vårt första mål och tyvärr även vårt tröstmål i matchen efter 55:34 min, två av er läsare hade just Niklas som första målskytt men vem blev då närmast på tiden?

Av er två som hade Pavel som första målskytt var putte klart närmast på tiden med sitt tips på 21:12. Det allra bästa tipset och belöningen blir alltså två biljetter till hemmamatchen mot Almtuna nu på onsdag, stort grattis putte!

Biljetterna är som vanligt skänkta av Björklöven!

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Vinnare av biljetter!

 • 4 december, 2017 kl. 17:54
  Permalänk

  Visst läste ni svarsmailet från mig?

  Svar
  • 5 december, 2017 kl. 19:33
   Permalänk

   Jodå, hade läst svarsmailet putte. Men du var den rätta vinnaren av biljetterna och då inlägget redan var förskrivet så valde jag att publicera, tyvärr blir det alltid lite onödigt rodd att försöka hitta en annan vinnare av priset. Det bästa och egentligen enda rätta är att man tävlar om man faktiskt kan och även vill vinna priset.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: