Vinkelvolten!!

Platt fall, dubbelfel, magplask, anonymt, energilöst och förbannat grått!! Här har grabbarna, mer eller mindre förtjänat, krigat sig till en seger i Sunnerbohov.. laget är bland de mest formstarkaste lagen i ligan och i mellandagarna brukar de av tradition fylla hallen bättre än vanligt, tabelläge och form till trots. Allt var därför upplagt för hockeyfest… men så här i mellandagarna undrar jag om killarna har jäst ihop som en själv.

Länge sedan två lag skapade så förbannat lite, inte många pass hittade rätt blad, hände det någon gång att forwards timeade sin båge med backen som stod med pucken? Nästan komiskt när Löven med pucken i tryggt förvar, givetvis bakom kassen, väntade, väntade, och väntade på att alla skulle komma i rätt bågar.. sedan två halvsnabba skär och sedan direkt stenhårt till icing! Ridå! Man kan undra vad Löven gör på träningarna. Allt som oftast ser det ut som om spelare aldrig spelat ihop. Jag ser faktiskt fram emot att datautvecklingen tar ett jättesteg mot datoriserade spelare. Då skulle man kunna uppgradera spelsinnet på hela truppen… bums!

Nä, vet inte om man ska ödlsa mer tid.. känns lite som Galenskaperna och de killarna som fastnat i vinkelvolten. Ingen vet hur eller varför de fastnat, men de har fastnat och de rätt rejält.. klippet är oavsett sevärt, men om du bara vill se vinkelvolten spolar du till 2:40 in i klippet..

0 thoughts on “Vinkelvolten!!

 • 30 december, 2009 kl. 14:20
  Permalänk

  Fanns det inget som var positivt med matchen? Ingen ljuspunkt, ngn som gjorde en bra match???

  Svar
 • 30 december, 2009 kl. 17:17
  Permalänk

  Svar till Martin (2009-12-30 14:20)
  Visst fanns det några ljusglimtar Martin.

  Inledningen på matchen lovade väldigt gott, grabbarna kom ut som otämjda tigrar och de åkte så att det fräste i isen. Men som så många gånger förr behövs det inte mycket innan de blir kissnödiga och förbannat ängsliga. Så därför överskuggade och det blev därför det bestående minnet från matchen..

  Individuellt såg Pädrikk i kassen lika stabil ut som vanligt, måste säga att Mustonen stundtals agerade med fart och finess.. fick kanske inte ut så mycket, men det var i alla fall mer lovande än på mycket länge. Därtill agerade Ledin väldigt stabilt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: