Ville vill till Löven, vad vill du?

vvikevainen

Löven testar lite vilt och låter den 23 årige och talangfulle backen Ville Vikeväninen vara med när laget går på is nästa vecka. Kontraktet är s.k. Try out och Ville kommer närmast från Asplöven HC där han noterats för 27 p (3 + 24) på 32 matcher. Lite skoj då man vill söka lite info kring killen, 177 cm och 80 kg enl eliteprospects och 180/96 enl eurohockey.net. Det verkar i vart fall vara en leftare kring 180 cm, enl vad han säger i VF:s intervju ska han ha haft motivationsproblem men har nu återfått motivationen. I TV-pucken 2001 utsågs han till bästa back och kan det möjligen vara ett fynd som R2 gjort i Ville??

”Man måste tro på sig själv. Det ska bli jäkligt roligt att mäta sig med Björklövens spelare och jag tror jag har goda chanser att ta en ordinarie tröja.”

Utifrån vad vi spekulerat kring och hoppats på för karaktärer de senaste dagarna hade jag gärna sett Ville som den spelskicklige backen. Enl svenskafans.com beskrivs hand dock som en nyckelspelare för Asplövens defensiv. Som en riktig backklippa hade jag gärna sett en mer rutinerad hänförare, men vi kanske får det i Ville. Det lär visa sig.

+++

Blixt som juniortränare för J-18. Nu börjar det äntligen röra lite på sig igen.

+++

Hur tänker DU kring Villes T.O kontrakt och vilken roll tror du han får eller tar? Men visst kan vi enas om att det är en råchansning.. eller??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: