– Vill bidra med attityd, har bra spelförståelse och gillar fart!

I dag presenterades så hemvändaren Axel Ottosson klar för lagbygget till kommande och även därpå följande säsong, bloggen ville så klart ta vårt senaste förvärv på pulsen lite.Hej Axel, varför blev det egentligen Björklöven? – Tjena, det blev Löven eftersom att det kändes som rätt väg att gå för att fortsätta utvecklas och bli en bättre hockeyspelare. Sen självklart jätteroligt att spela för moderklubben igen!

Det så klart, men vad säger du annars om din egen säsong. Dels då dina matcher med MODO i SHL samt de mot Leksand i Direktkvalet och slutligen de med Timrå IK i HockeyAllsvenskan? – Min säsong var väldigt mycket upp och ner och varierade i speltid. Därför gick den inte riktigt som jag velat och framförallt ett väldigt dåligt slut. I direktkvalet blev jag skadad i första matchen och fick inte ut max i mitt spel. Men jag har lärt mig mycket under säsongen och fokuserar på nästa nu! I Timrå var kul att få matcher i kroppen då jag inte spelat på ett tag.

..och om du skulle beskriva dig själv som spelare. Bästa egenskaper och dina styrkor? – Jag gillar att spela med fart och ett smart spel. Tycker jag har bra spelförståelse och gör mina lagkamrater bättre, och vill bidra med en bra attityd!

..och vad tänker du själv kring några egenskaper du vill och kan förbättra? – Jag vill förbättra allt, men just nu fokuserar jag på att komma i bättre form än någonsin till nästa säsong!

Låter bra och hur kommer du jobba för att åstadkomma det? – De gör jag genom att jobba hårt och vara noga med detaljer.

Vad gör du när du inte spelar hockey, kort och gott, vilka intressen har du? – Jag älskar att fiska och umgås med kompisar samt flickvän och familj!

Vilket nummer kommer du att vilja spela i? – Det är inte klart med nummer än.

Vilka känner du i laget sedan tidigare? – Jag känns Lucas E-J samt Jacob Andersson sedan tidigare!

Vad ser du mest fram emot med försäsongen? – Att utvecklas och bli bättre tränad samt komma in i laget!

Tio snabba:
Fisk eller kött? Kött
Öl eller vin? Öl, ha ha..
Trav eller stryktips? Stryktips
Slagskott eller handledsskott? Handledsskott
Solsemester eller skidsemester? Just nu skidsemester
Morgon eller kväll? Kväll
Bok eller film? Film
Ringa eller sms:a? Ringa
Konsert eller spa? Spa
Umeå eller Ö-vik? Umeå

Stort tack att du tog tid Axel och återigen stort grattis till kontraktet.. – Tack själv, ingen fara! Kul att ni hörde av er till mig, ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: