Vilket minne..

Oj, oj, oj vilket minne för småknattarna som fick lira paushockey med Sedins och Victor Hedman bl.a. När de kom in på isen var det som att knattarna glömde bort allt och att klockorna nästan stannade. De såg ut att titta med beundran i blicken och det lär ju vara rätt sporrande att ha lirat med några av världens allra bästa, det blir knappast så mycket större än så, va?

Vad gäller själva matchen är det väl inte så mycket att tillägga, lägre tempo och faktiskt än mer avslaget än vad man kunde hoppas på. Vid några få tillfällen blixtrade så klart bjässarna till med några fina aktioner, ett antal kvicka skär eller kanske lite gammalt klassiskt ryskt klapp-klapp. På det stora hela var det ändå lite mjukt, fast det var ju på papperet ett satans sjukt bra lag som Icebreakers ställde upp med. Lite kul för såväl Petter Sandström som Oskar Hjalmarsson som delade omklädningsrum och bänk med de här lirarna.

Matchen slutade 4-0 till Icebreakers via (0-0, 0-1, 0-3) och mål genom Sebastian Erixon, Per-Åge Skröder, Daniel Sedin och Philip Samuelsson. I övrigt noterade vi att "Jonte" Hedström snackade till sig en andraassist utöver utvisningen i andra perioden, förmodligen skulle han bara hämta igen handväskan han glömde förra säsongen. Pris till bästa i respektive lag: Tylor Michel och Daniel Sedin.

Smått och gott och hört på läktaren:

+ + +

– Vilken match, vilket tempo! *med viss ironi*

– Preciiis, knattarna är ju bra mycket mer underhållande!

+ + +

Några profiler i hemmalaget:

#4 Jesper Hoffman som hade lite svårt att hålla igen, tur att ingen skadade sig. Lär oavsett bli sevärd i vinter och bli inte förvånad ifall han lyfts upp till A-laget.

#28 Zebastian Possler som såg mycket intressant ut, härligt självförtroende och mycket fräckt men ändå moget spel. Kan bli säsongens utropstecken,

#41 Marcus Lundberg som agerade resolut och hade en hel fel fina aktioner, duktig tekare dessutom. Marcus kommer bli mycket nyttig i vinter.

+ + +

En av Sedinarna, Daniel eller Henrik, kanske Henrik eller Daniel såg förvånad ut tror det var sista perioden när han hamnade i en närkamp med den lille men spelskicklige Samuel Aho… Fick han för sig att knattematchen börjat om eller? Oavsett såg det ut som han höll igen en hel del.

+ + +

Godkänd publiksiffra dessutom, 3347 som bidrog med fina slantar till stiftelsen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: