Vilket djävla samhälle!!

Vad fan är det som händer??

Här sitter vi och bloggar lite om ett mediokert hockeylag som lirar i vår näst högsta serie. Någon annanstans har ett par snorungar förstört ett liv för en flicka.. varför?? Hur går det ens till.. när en annan var 10 eller 12, och mamma fortfarande satte namnlappar på mössor och handskar, fanns det något som hette tjejbaciller.. vad hände med dem??

Helt seriöst blir man ju mörkrädd och tappar lusten till allt. Varför??  Vad har gått snett och hur gick det så snett? Den som förstår nåt får gärna försöka förklara, en annan hajjar nada och tappar lusten till allt.. 

+++

Egentligen är det så klart ämnen likt detta eller andra som har nåt med nåt att göra som man borde engagera sig i… Nu är det tyvärr alltför psykiskt jobbigt och då man hellre flyr än fäktar illa, blir det till hockeyn. Snart kommer det ett nytt inlägg om Löven och hockeyn även om vi alla vet att nästa, och nästa efter det, egentligen borde varit om flickan eller de här snorungarna eller andra snorungar. Tyvärr finns det allt för många snorungar idag och jag vet faktiskt inte varför. Men snyt er och kom in i matchen!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: