Vilken pärs!

Efter ännu ett nervpirrande drama är vi så klara för avancemang till PO 3 där vi kommer att ställas mot serieantagonisten Asplöven. Phu och åter phu! Det satt väldigt långt inne, men till sist när agnarna skulle skiljas från vetet så var det de gröngula krigarna som trots Herr Nilsson till sist drog det längsta strået. Kassar av Waldehagen, Wallgren och Vikström när hemmakrigarna till sist segrade med 3-1.

Vi fokuserar på det positiva där tre pinnar, god vilja, en storspelande Wälitalo i buren och en härligt taggad och entuastisk, om än väl liten hemmapublik (blott ca 2500 pers), kan räknas in.

Tyvärr finns det fortfarande många frågetecken, nån som exempelvis vet varför Pete saknades?

+ + +

Kan inte undgå att nämna Herr Nilsson i dag heller, hur svårt ska det va att hitta kompetent folk i dessa dagar. Sprang ihop med en domare i paus och undrade kort vilken klass Nilsson höll och ifall han varit bra idag. Enligt domaren rankas Nilsson högst i Allettan så det var mer eller mindre givet att han skulle döma serien. Även om han höll med om vissa eller i vart fall något tveksamt domslut så menade han att vi förmodligen kunde vara väl enögda. Så är det kanske. 

Men vadå enögd, det är väl tusan det en fanatisk hemmapublik ska va? Jag tror för övrigt min teori om kidnappning och svensexa håller, det verkar dessutom blivit en rätt blöt tillställning. Herr Nilsson borde bara legat kvar i sängen i dag och dragit nåt gammalt över sig.

+ + +

Har förstått att det snackats en del på isen i helgen, vi lär återkomma i ämnet då det lär ha sagts både det ena och det andra.

0 thoughts on “Vilken pärs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: