Vilken boost alltså..

..för Supporterspelaren 19/20 sedan initiativtagaren Viktor Sandell i början på veckan lanserat sin idé om en utmaning, en sista ansträngning att kunna nå målet på 500 000 kr och därigenom landa en supporterspelare.

Det blev som sagt ett djäkla drag i veckan där sidan för den gröngula Supporterspelaren 19/20 dessutom i bland legat nere pga. överhettning.

Här dessutom väldigt listigt och otroligt smart av Björklövens sportchef Per Kenttä att nämna en bekant poängstark spelare i form av Alex Hutchings som både fans och företag känner till. Det blir en morot och som sagt vilken boost i veckan.

Även bloggen omnämndes i Viktors klipp med följande:

Jag skulle vilja tacka bloggen Löven4Ever för ert odödliga arbete med blogg, auktioner och sådana grejer som fått insamlingen att rulla. Grymt jobbat!

* * *

Du som inte redan bidragit till Supporterspelaren, du kan ju alltid anta Viktors utmaning och sätta in just ditt bidrag direkt till insamlingen som du hittar genom att klicka på nedanstående bild.

*

Sedan hoppas vi även att du tar chansen i månadens omröstning gällande hur hockeyabstinensen bäst lindras under sommaren. Läser du inlägget på dator hittar du omröstning ute till höger och sitter du med mobilen hittar du veckans omröstning längre ner..

Men än får ni allt ge er lite till tåls innan vi överlämnar vårt bidrag, vi har förhoppningsvis en allra sista grej som kan ge lite klirr. Här återkommer vi med info när och om allt går i lås

* * *

Men det hindrar ju inte att du lägger din kommentar i tävlingen då du ska gissa på just bloggens eget bidrag till Supporterspelaren 19/20. Klicka på bilden nedan för att komma till tävlingen.

* * *

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på sport m.m.? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll eller kommande matcher.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Vilken boost alltså..

 • 5 juli, 2019 kl. 09:49
  Permalänk

  Om pengarna går till Alex Hutchings så ta hellre en Smash and grab Burger eller nåt.

  Alex gjorde inte någon större skillnad de två senaste sejourerna och var helt överglänst av alla forwardkompisar i Oskarshamn i slutsåelet som heller inte tog idiotiska matchstraff i viktiga lägen.

  /linus

  Svar
  • 5 juli, 2019 kl. 16:23
   Permalänk

   Blir burgare för dig då ✌️

   Svar
 • 6 juli, 2019 kl. 00:46
  Permalänk

  39 poäng på 52 matcher förra säsongen. Så bättre än någon spelare i Löven, eller har jag fel?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: