Vilken blir årets trio?

Ifjol hade vi en lagkaptenstrio i Fredric Andersson som lagkapten och Mikko Pukka och Marcus ”Messy” Jonsson som assisterande, men när de två sistnämna lämnat laget inför säsongen kommer vi få nya namn på dessa positioner och kommer Fredric Andersson få förnyat förtroende?

Blir Fredric Andersson lagkapten även över 19/20? Foto: Löven4Ever

Vi tror att så kommer att bli fallet. Freddan känns som en gjuten lagkapten, men bakom finns i våra ögon inte lika många ”givna” kort som tidigare.

Känns som att Alexander Hellström borde kunna vara aktuell som en av de assisterande och kanske den andra platsen viks åt ett nytt ansikte? Kan Alex Hutchings månne vara en kandidat? Snackas mycket om vilken ansvar han tog i IK Oskarshamn ifjol och att han utvecklats från en sniper till en lagspelare med spetsegenskaper.

Eller är Alexander Deilert namnet? Han har varit med länge och besitter mycket rutin. Var exempelvis assisterande i Mora IK 15/16. Emil Lundberg är en annan som samlat på sig rutin. Kan han möjligen ta en av de två assisterande rollerna?

Vårt tips:
Lagkapten: Fredric Andersson, självskriven
Ass.kapten: Alexander Hellström, driver på en ung backsida
Ass.kapten: Alex Hutchings, kan bli en röst för de många transatlanterna.

Hur tänker ni? Skriv gärna en kommentar..

*

Sedan med tanke på ett tidigare inlägg (länk), bli MEDLEM i Björklöven du också och gå på det extra mötet v. 34.

*

Bloggen vill även uppmana till att lösa säsongskort inför kommande säsong om du nu inte redan gjort det. Antingen på denna länk eller via bilden nedan.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana gärna in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in oddsen för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

2 thoughts on “Vilken blir årets trio?

 • 8 augusti, 2019 kl. 17:54
  Permalänk

  Viklund Andersson Deilert

  Svar
 • 9 augusti, 2019 kl. 12:27
  Permalänk

  Något annat…. vet ni hur försäljningen av års kort går?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: