Vilka blir årets trio?

Ifjol hade vi en lagkaptenstrio i Fredric Andersson som lagkapten och Alexander Hellström och Alexander Wiklund som assisterande, samtliga dessa är kvar i laget och självklart funderar man över följande: Kommer Fredric Andersson få förnyat förtroende?

Ingen skräll att Fredric fortsätter, eller hur? Foto: Lucas Norlin

Självklart kommer så att bli fallet. Freddan är så gjuten lagkapten, att det är troligare att det börjar snöa metervis i Sahara än att någon annan i truppen blir lagkapten.

Bakom honom då? Ja, vår syn är ju att lagets språkrör mot domare är spelare som med garanti kommer att spela varje match. Här är jag tyvärr inte säker på att Alexander Hellström är en sån spelare med den galna backbesättning vi just nu har. Samtidigt är han en riktig pådrivare som med blotta blicken kan få lagkamrater att maximera, men tror inte han får en assisterande roll denna säsong. Mer troligt att Alexander Wiklund behåller sitt A på bröstet. Rutinerad och ryggraden i den stomme Björklöven byggt upp.

Det öppnar för ett nytt namn som assisterande och här är förstås Daniel Rahimi ett logiskt val som varit assisterande lagkapten i Växjö de tre senaste säsongerna och varit ass i sex av de sju senaste säsongerna, så han kan rollen. Känns som en klockren trio.

Vårt tips:
Lagkapten: Fredric Andersson, självskriven.
Ass.kapten: Alexander Wiklund, rutin och ett kontrollerat temperament.
Ass.kapten: Daniel Rahimi, kan rollen utan och innan.

Blir Fredric Andersson lagkapten över denna säsong blir det hans fjärde raka säsong som lagkapten och det är ett klubbrekord i sig, i antalet säsonger som lagkapten i följd. Peter Andersson har ännu rekordet i antalet säsonger totalt som lagkapten som är hela sju, men som sträcker sig över nio säsonger.

Hur tänker ni? Tänker ni annorlunda? Skriv gärna en kommentar..

* * *

Vem som blir årets trio är nog knappast spelbart, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Vilka blir årets trio?

 • 25 augusti, 2020 kl. 16:37
  Permalänk

  Freddan är given som kapten. Rahimi ska vara en av de som bär ett A på armen

  Svar
 • 25 augusti, 2020 kl. 17:45
  Permalänk

  Freddan självklar som ni skriver. Jag tror också det i stort sätt är omöjligt att inte ta in Rahimi i kaptenstrion. De intrycket han har gjort mig sedan han skrev på är massivt.

  Svar
 • 25 augusti, 2020 kl. 19:13
  Permalänk

  Rahimi lär absolut ta ett A, sedan kan man fundera huruvida man bör sprida på kaptenerna mellan femmorna. Kanske övermaga med två i Freddans lina?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: