Vilka är dom?

Jens Hellgren vill stärka upp forwardssidan med två man och säger följande under en intervju på bjorkloven.com:

Jag är ute efter en toppcenter. Jag vill att det ska va en centerforward med mycket spel i, en kille som kan göra andra spelare bra. Det behöver inte va en poängmaskin men det ska va en som gör andra spelare bra. En som kan hålla pucken kanske en eller två sekunder extra. Sen är jag ute efter en till forward som ska veta vart målet ligger, det ska va en som producerar mål.

Namn som Urban Omark och Johan Ramstedt har ju florerat. Någon nämnde även Stefan Öhmans namn, men det vore ju en smärre chockvärvning, eftersom han huserar i finska ligan. Var det förresten någon som haffade Jens Öhman i fredags och checkade läget? Jag hann dessvärre inte.  Känns i alla fall inte som att man söker spelare av det yngre gardet.

Jag kollade annars igenom vad som är finns på marknaden, men det finns inte mycket att titta. Hittar namn som Kim Staal, Johan Eneqvist, Daniel Pegoraro, Marcus Huhta och Marcus Hurtig av namn man i alla fall hört talas om, men ingen av dessa känns ens troliga. Staal är bara en våt dröm, Eneqvist är mer en grovjobbare, Pegoraro bor väl inte ens här, Hutha har väl mest andraassists och Hurtig är ung och dessutom knäskadad. Sedan är jag inte säker på att de forwards som kommer in behöver vara free agents just nu. Det kan ju mycket väl vara så att de spelarna  som framöver tillkommer kommer in till truppen precis som Robin Axbom gjorde, dvs spelare som finns i någon trupp i allsvenskan eller elitserien. Hur blev det med samarbetet vi hade med ett antal elitserielag? Gällde det bara när vi hade allsvensk status? Något som vet?

Sen kan man nog spekulera hur mycket som helst och vips har vi en ny forward i truppen och man snubblar till som en lallare på stan och säger: – Va? Var han ledig?

Vem det än blir så är SUPPORTERSPELAREN ett grymt bra initiativ ochn ju mer vi sätter in desto bättre spelare kan vi värva, så surfa in här och öppna lädret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: