Viktig seger över Borås

Björklöven besegrar Borås på bortaplan med 3-2. Stor hjälte verkar Patrick "Dansken med hansken" Galbraith ha varit med en prakträddning i slutet som pricken över i:et. Löven vänder ett underläge med 0-2 efter en period och då verkade det verkligen inte som att Löven var med i matchen. Ganska anmärkningsvärt att laget kan ta sig samman så pass efter de senaste matcherna som sett allt annat än bra ut. Enda orosmomentet är väl Thörn och Öbergs skador, men de tverkar ha svetsat samman laget ikväll i alla fall. Stort grattis till er grabbar och ha en riktigt trevlig resa hem så ses vi på tisdag då Leksand ska få känna på ett "pånyttfött" Löven?

Måste bara avsluta med att konstatera att mitt tips (2-2) flög sin väg i slutet, men är väl värda förlorade pengar. Att Qvist blev segerskytt (som jag tippade, dock efter straffar) känns riktigt kul och, snälla, snälla Eetu, visst kan du hitta tillbaka till den form du hade i hockeyfestivalen?

Matchfakta hittar du här.

0 thoughts on “Viktig seger över Borås

 • 8 januari, 2010 kl. 21:44
  Permalänk

  Viktig trepoängare med decimerat manskap. Eetus återkomst väcker hopp om att man åtminstone sätter ett tips rätt – Eetu som intern skyttekung. Krävs väl knappast mer än 30 poäng……

  Svar
 • 8 januari, 2010 kl. 23:10
  Permalänk

  Svar till Henrik (2010-01-08 21:44)
  Otroligt viktigt.. Intern skyttekung på 30 poäng, tyvärr fullt realistiskt.. Eetu eller Eto, i kväll skiter i fall jag i vilket.. säsongen 09/10 kanske lever trots allt??

  Grattis grappar, pra sämppat!!

  Svar
 • 8 januari, 2010 kl. 23:28
  Permalänk

  Verkar som att pratet mellan Galbraith och Lövenbackarna inte är riktigt 100. När backarna kommer för att hämta pucken bakom mål så slänger han iväg pucken så det blir kamp om den istället för att kunna gå till anfall. Dommaren blåste på allt, det var en snäll tillställning med för mycket utvisningsminuter. Tråkigt!!!

  Härligt med en rättvis seger trots allt.

  Svar
 • 9 januari, 2010 kl. 20:55
  Permalänk

  Svar till Peter Fjellstedt (2010-01-08 23:28)
  Men härligt att få uppleva en sån spänning på plats. De tillfällena har ju liksom inte funnits på hemmaplan.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: