Viktig seger, men…

… visst måste vi kunna vinna under ordinarie tid? 35-19 i skott efter full tid måste resultera i mer än ett oavgjort resultat. Nu var det dock jäkligt starkt av laget att komma tillbaka i den tredje perioden via två mål i powerplay. Oroligt var sen bara förnamnet på känslan man hade när Stenling drog på sig en utvisning med 1:54 kvar av matchen. Känslan bytte snabbt karaktär till "lätt förvirrad" när man nås av uppgiften att utvisningen skulle ha varit charging. Charging och Stenling i samma mening är ungefär lika trolig som kött och vegan. Nä, här har nog tryckfelsnisse varit framme eller så fick Andreas ett felskär och föll in i sin motståndare.

Nu tog vi ett välbehövligt skutt i tabellen och passerade såväl Oskarshamn som Sundsvall i och med den nya 11: e platsen och har nu också 11 poäng till PO. Vissa blir säkert less på allt prat och avståndet till just Playoff, men jag tror det är mer sunt och realistiskt att tro att det är ditåt vi är på väg. Kan laget nu ta både Almtuna och Växjö till helgen så får hela Umeå till sist lite hockeyro.

Här hittar du statistik från matchen.

Här finns aktuell tabell.

0 thoughts on “Viktig seger, men…

 • 10 november, 2009 kl. 22:32
  Permalänk

  Efter det tuffa spelschemat med alla bortamatcher så är jag helt övertygad om att det snart kommer till att se ljusare ut 🙂

  Hur ser nyförvärven ut?

  Svar
 • 10 november, 2009 kl. 22:37
  Permalänk

  text-tv har gjort fel, dom gav dom 3 poäng. Kvar på trettonde plats men har samma poäng som elvan och tolvan…

  Svar
 • 10 november, 2009 kl. 22:40
  Permalänk

  svt har klantat till tabellen.

  Svar
 • 10 november, 2009 kl. 23:05
  Permalänk

  Helt rätt tobias och W. Hoffmann. SVT var väl generösa, de tänkte väl bara att vi behövde så många pinnar som möjligt.

  Tror kvällens seger var vändningen.. försökte hålla mig så långt ifrån datorn som möjligt. Råkade av misstag se 0-2 efter de två första, då fick hockeyn vara och datorn vara i fred. Glatt överraskad ser jag två pinnar efter först två mål i PP, sedan straffavgörande av Eetu.

  Visserligen grinar ineffektivteten laget i ansiktet och grapparna skulle kanske ha avgjort långt tidigare. Men sätet de kommer tillbaka på, mål i PP och äntligen straffavgörande..jag tror vi är på g!

  Svar
 • 10 november, 2009 kl. 23:38
  Permalänk

  Usch vilken nagelbitare det var. Var på plats i Arena Oskarshamn. Löven hade lååånga anfall och låg djupt i anfallzonen (se skottstat.)med hård press mot IKO-målet. Borde blivit fler mål men va fa* nu e vi på G

  Svar
 • 11 november, 2009 kl. 09:23
  Permalänk

  Enligt ” swehockey:s ” tabell ligger löven på
  13:e plats med 16p.

  Svar
 • 11 november, 2009 kl. 23:55
  Permalänk

  Svar till Sportfan (2009-11-11 13:30)
  Ja du Sportfan, jag tror garanterat att solkungen inte på sig så mycket av skulden av resultaten som Kari gjort.

  Grapparna gjodde en bra matts.. jak gjorde dålig förberedelser.. det finns liksom inte på kartan för solkungen. Då det hade det tvärtemot varit timeout redan efter några minuter i varje match och där hade han vandrat fram ochh tillbaka och gastat högröd i ansiktet. Kan man inte få lite av varje??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: