Vikström & Axman!

Dagen kommer nog kunna bjuda på lite mer om man ska tro Nicke Bornefjord, hittills vet vi i alla fall att det definitivt med är klart med Joakim Vikström från Enköping och den här gången är det Molla Molin som uttalar sig kring värvningen. Det startar så klart fler spekulationer, delar de fortfarande på A-laget och vem leder eller vad händer i så fall med juniorerna?

Först och främst vill så klart hälsa Joakim välkommen hem så klart!

+ + +

Dessvärre är det ytterligare en ung kille, Rasmus Axman, som lämnar laget, Tommi Hämäläinen fortsätter ta med sig unga adepter från sin f.d. klubb till Mörrum. Även kring denna spelare är det svårt att veta ifall det funnit en förfrågan eller förslag från Löven, men det känns ju märkligt ifall ingen från vårt förra J-20 skulle bli kvar..

+ + +

Vad tror vi kring Bornefjords inlägg då, Joni Lindlöf eller Robin Andersson från Almtuna kanske? Har du något annat namn, lämna en kommentar och låt oss andra få veta! För visst borde det vara en offensiv kraft?

+++

Hudiksvall tappar sin kanadensare Dominic Joel till den brittiska ligan EIHL. Varför skriver vi då om detta? Ja, ifjol höll vi koll på Lövens motståndare och eftersom Glada Hudik gick till AllEttan ifjol lär vi nog stöta på varandra i år, dock utan en av Hudiks bästa poängplockare med ett snitt på en poäng/match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: