Vikken dag!

Snacka om jack-pot alltså.. En annan rätt usel travtippare hade hoppats på rejäl utdelning via V75, nu senast i lördags.. men snacka om underbar onsdag alltså. Riktigt sköna slantar från Krister och Baltic, därtill ett kanonförvärv i form av Jon Palmebjörk. Tyvärr hade inte bloggen möjlighet att närvara vid presskonferensen, oavsett vi varit på plats hade det knappast gjort någon skillnad.

Nu gläds vi oavsett åt alla miljoner och Palmebjörk.. fasiken så underbart alltså. Alltså ett förvärv i klass med Jon kändes oväntat och otroligt schuukt bra. Killen har ju stats alltså. På de två senaste säsongerna snackar vi trots allt 99 matcher och 65 poäng, grabben är dessutom i bra ålder och klar för 3 säsonger och helt utan klasuler. Man får nypa sig på benet, har den här dagen verkligen hänt?

Bloggen väljer att sammanfatta denna underbara dag genom två foton..

+ + +

Dagens och vår alltida hjälte.. allas vår Krister Olsson (Baltic)

Dagens och säsongens hittills klart vassaste nyförvärv.. Jon Palmebjörk, kan fortfarande inte tro det.

 + + +

Här finns förresten intervjun med Jon, klar för 3 år alltså.. och inga klausuler. Grabbarna tror ju äntligen på oss igen, fy fan så härligt. *fölåt Kristoffer*

Nyförvärvet: Jon Palmebjörk from bjorkloven.com on Vimeo.

0 thoughts on “Vikken dag!

 • 28 september, 2011 kl. 21:12
  Permalänk

  Fantastiskt roligt allt detta. Hoppas bara att det inte blir som förr, att allt spenderas och att det fortsätter även fast pengarna tagit slut. HOPPAS VERKLIGEN att det satsas på ungdomarna dom skall vara framtidens Löven.

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 10:25
  Permalänk

  Självklart måste Löven satsa en del av pengarna på några starka nyförvärv. Hur fasen ska laget annars kunna lämna div-1-träsket bakom sig???

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 12:25
  Permalänk

  Det viktigaste är ju att Löven inte köper spelare som förr om åren.(på stats och lite grisen i säcken). Satsa på spelare som har/kan bygga upp hjärta för klubben på sikt och inte bara ser till sitt eget bästa/plånboken!

  Se bara på Blixt han hade inget ”hjärta” för klubben när han kom, men Löven tog hand om honom & ställde upp då det behövdes och med tiden byggde han upp det som kallas klubbkänsla. Fast han är från Göteborg så har han nu ett Lövenhjärta… Och det lär bluta livet ut!

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 17:54
  Permalänk

  Svar till Clabbe (2011-09-28 21:12)
  Det blåser nya vindar och det är andra som håller i klubban nu Clabbe. Jag känner mig lugn, hoppas och tror att du kan känna detsamma.. helt ärligt känns det faktiskt mycket bra just nu.

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 17:58
  Permalänk

  Svar till janne (2011-09-29 10:25)
  Helt rätt janne.. vissa av pengarna bör givetvis gå till sporten, samtidigt såg vi förra säsongen att pengar inte är allt.

  Utöver ett bra sportsligt lag med rätt förutsättningar krävs en organisation som klarar en högre nivå. Oavsettt känns det som att nuvarande styrelse och klubbdirektör både tar ansvar och skyndar lagomt långsamt. Jag håller med och tror att vi alla vill lämna träsket så snart som bara är möjligt..

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 18:02
  Permalänk

  Svar till Deven (2011-09-29 12:25)
  Kloka och tänkvärda ord Deven..

  Sastningen på Palmebjörk för 3 år utan klausul känns klockren och så mycket nya Löven att man nästan vill gråta. Plötsligt blåser det nya och mycket friska vindar. När t.o.m. lirarna själva börja tro på oss och visa lojalitet mot märket på bröstet ser det betydligt mycket ljusare ut. Jon pratar dessutom att locka fler hemvändare.. det känns och börjar faktiskt äntligen se otroligt bra ut!

  Svar
 • 29 september, 2011 kl. 19:45
  Permalänk

  Someone special med hardcore superstar som lineup-låt för Palmebjörk kanske?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: