Vi var på g!

Vi var laddade, vi var tända. Ledin har sagt det förr, i kväll var det jag. Stats finns, själv tycker jag det känns förvånansvärt stabilt med 3-1.. hade visserligen tippat 4-2 (väldigt mycket med hjärtat), men helt ärligt är 3-1 borta på Sundsvall riktigt bra. Sundsvall är ju trots allt, som så många andra, ett riktigt bra hemmlag och har ju i år bl.a. slagit AIK, Bofors, Leksand, Mora, Troja/Ljungby och Örebro HC.

 

0 thoughts on “Vi var på g!

 • 5 december, 2009 kl. 19:21
  Permalänk

  Ingen kommentar över att både jag och Nisse spikade resultatet? Börjar bli en vana. : )

  Svar
 • 5 december, 2009 kl. 22:08
  Permalänk

  Riktigt gött med tre poäng trots att insatsen verkar ha varit sådär. Det är sådana här matcher som måste vinnas och det är där Galbraith är nyckeln. Väntar fortfarande på att vi får igång en lina som kan producera. Bastulinan eller Öbbas? Kanske bör man blanda. Lindgren är jokern bara karl får vara skadefri.

  Svar
 • 6 december, 2009 kl. 00:21
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2009-12-05 19:21)
  Fick bli ett nytt inlägg i stället. Visst menade du att vanan var mästertippare och inte att jag missade att ”lyfta fram” det?? Bra gjort ovsett!

  Svar
 • 6 december, 2009 kl. 00:30
  Permalänk

  Svar till Henrik (2009-12-05 22:08)
  Helt rätt Henrik. Galbraith växer hela tiden och börjar numera kunna plocka poäng på egen hand. Det verkar helt klart behövas då liret ute på banan fortfarande kärvar till och från. Fattar inte heller varför ingen lina producerar på allvar. Även om jag egentligen är emot förändringar och tvärt emot tror på kontinuitet så borde/måste väl Fagerwall försöka nåt nytt snart? Men vad?

  Nog borde väl ändå Lindgren få hålla sig hel resten av säsongen. Viktors speed är enorm, fattar ändå inte att han inte får ut mer, när han är hel alltså.

  Svar
 • 6 december, 2009 kl. 12:56
  Permalänk

  Svar till Lövenbloggaren (2009-12-05 19:21)
  Självklart är vanan min egen insats. Att du råkade missa detta faktum är en ren tillfällighet, förmodligen på grund av ren och skär glädje över de tre poängen.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: